reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Krysiu to oczywiście chcę :*

Za chwilę będą goście ale coś Wam jeszcze napiszę.Zrobiłam sobie panoramiczne zdjęcie zębów i patrzę a na nim mam 4 ósemki.Liczę i wychodzi 3. 4 -ta ósemka leży sobie pod dziąsłem.Nie ma jej na wierzchu.
A na ten kanałowy ząb mam założone coś różowego.Musi być jakieś elastyczne czy nie wiem jakie bo pod zębem czuję jakbym miała dziurę ale lekarz powiedział że dziury nie ma.jest coś różowego.;-);-)

Bietka kurczę nie wiem kiedy są wyniki?
Bobo takich jeszcze nie piłam,ale ja lubię i lipę i porzeczki,a smakować będziemy z m wieczorkiem do jakiegoś filmu.Oj ale się potem będzie działo,hihi nie mogę się doczekać!!!
Małgosiu po niedzieli zrobię wysyłkę,a jak zdążę to jeszcze wykrochmalę,bo nie mam bladego pojęcia jak to zrobić by było dobrze.

gosia wow - no to masz "niespodzianki" z tymi zębami
bobo :-D
6 mamo pewnie długo trzeba czekać...

aha wiem co miałam napisać... co do żywienia niemowląt, każda mam robi jak uważa... każda ma swoją intuicję i zna swoje dziecko jak najlepiej, ja mam super panią dr - z nią sobie rozmawiam o różnych rzeczach min o wózkach, nosidełkach i innych pierdołach ... i o jedzeniu także...
ona mi zawsze powtarza, że bobas ma czas ... i wcale w wieku 4 mcy nie musi jeść tego co dorośli, a niektórzy tak karmią... że 8-9 niemowlęta jedzą razem z dorosłymi, ja nie wiem czy to dobrze czy źle - ja idę innym torem - powoli stopniowo - zdąży się w życiu jeszcze najeść soli i konserwantów z "naszego" jedzenia,nie wyobrażam sobie aby Igor zjadł pikantny gulasz z ogórkiem kiszonym :/ ale mogę się mylić - mam nadzieje tylko że w oparciu o porady pediatry dobrze karmię Igorka :) uffffff amen ... :)

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki! my dopiero wróciliśmy. Oczywiście pół miasta zjechaliśmy. Od wczoraj kiepsko się czuję. Zjadłam wieczorem kanapkę ze świeżym ogórkiem...chorowałam do północy, krople żołądkowe pomogły i od rana czuję jakbym miała kamień w brzuchu.
Jutro mamy po południu gości, a w niedzielę jedziemy na urodziny do synka kuzynki. Do tego trwają w weekend targi dom-ogród, które fajnie byłoby zobaczyć, tylko czasu brak.
Anisiaj, mnie sr też się bodobała:) Tylko u nas chodziło z 50 osob:-)
Bietka, telefonik fajny, ja uwielbiam teraz swój Ace II.
Zaraz doczytam resztę:)

justi dla mnie Ace zbyt skomplikowany :-) cieszę się że nokia pomyślała o klientach takich jak ja - którzy wolą klasykę :) / zdrówka życzę ... oby szybko przeszło po lekkostrawnej diecie

Justi, zdrowka!

Gosiu, ja widzialam, ze to wstawilas, to bietka jest slepawa ;)

6mamo, jak tylko doczlapie sie do kompa, to dam adres. Poszalej porzadnie z m!;)

Bietka, sr nie jest tam wymagana, ale "mile widzina". Wiesz co mam na mysli ;) tel super, sama bym taki wziela. Ukradne Ci ;)

reklama
Do góry