reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry dziewczynki!!!
Anisiaj cieszę się,że jesteś zadowolona ze szkoły,a twój m jest niesamowitY,lubię czytać jak piszesz o swoim m!!!No i kciukasy za jutrzejszą wizytę i wybór wózka!!!Podaj mi kochana adres na priv,bo po niedzieli będę wysyłkę robić.Kamilka twierdzi,że dobrze jej poszło.
Bietka bardzo,ale to bardzo podoba mi się to motto!!!
Martuś może Olinek na ząbki sobie tak co godzinkę się budzi.Teraz wypoczywaj kiedy młodzieniec sobie drzemie!!!
Małgosiu to nie bomba,zrobiłam dla ciebie aniołka na szydełku,no i niech w końcu opuści cię ten wredny ból głowy!!!
Bobuś przesyłka dotarła cała,dosłownie przed chwilką.Mmmmmmniam tyle płynnego szczęścia,hihi!!!Bardzo dziękuję!!!

bobo wiesz - mamy różnie postępują - jak tak chce i dziecko lubi niech je daje :) wszędzie jest napisane że kleik po 4 mcu a kaszki to chyba później, ale... jak dziecko ma takie upodobania :)

6 mamo Ty uważaj z tym płynnym szczęściem :) :-D kiedy kami ma wyniki ???

bobo a Ty tak nie rozsyłaj tego szczęścia tylko chomikuj na lipiec :))))))) :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kleik ja dawałam po3 mcu mimo iż pisało po 4 bo OLi głodomór
Krysiu wiesz jak to jest nie mam czasu odpocząc bo w chacie jest zawsze cos do zrobienia

Do góry