reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Bietka, yhm :) krawcowa koniecznie ;)

Myslalam, ze na narodziny synowej kiece szykujesz :D

Bobo, super :) niech Jula zaklina wiosne tym plaszczykiem ;)

Mozecie mnie zabic, ale ja sie ciesze z pogody, bo jutro mamy sr a nie mam kurtki na wiosne ;)

reklama
anisiaj a wiesz że te 2 wydarzenia mogą zbiec się w czasie - popatrz jakie szczęście w 1 kiecce oblece dwie imprezy :-D:-D:-D
tematu pogody i kurtki nie skomentuje :rofl2:

dzis na szczepieniu pediatra badala julke i pytalam o to jej siedzenie i raczkowanie to mowila ze normalne ze tak robi ze nie ma w tym nic niepokacego. opowaidala nam ze kiedys byla babka z dzieckiem 6 miesieczym i miala je na kolanach a to dziecko na tych kolanach jej skako i ta pediatra pyta co to dziecko tak skacze a ta matak mowi ze ono chce chodzic i puscila je na ziemie trzymajac za raczki i dziecko chodzilo :szok: hehe, teraz to juz mnie nic nie zdziwi hihi, moja kluska ma 7kg :-D

jestem uszyłam Oliwierowi przytuakę z metkami ;-)
Bietka śliczna ta sukienka !
Bobo bardzo ładnie Julka przybiera

ugotowałam małemu marchewkę z ryżem i dodałam troszkę masełka i kurcze wszystko zjadł jestem w szoku

Bietka zjadł 3/4 słoiczka to traktować jak posiłek? pewnie zjadł by więcej ale zamroziłam reszte

Ostatnia edycja:
dziś nie może od przyszłego tyg bo mam @ no zaczął jeśc wlaśnie ale soczków nie lubi kupiłam mu z bobofrut i juz drugi wylałam :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry