reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem i ja. Znowu ból głowy mnie obudził:(
U nas sypie. Buuuu. Anisiaj wczoraj byłam tak zaganiana, a u nas prawie wiosna była, że nie załatwiłam z nią żeby już na stałe przyszła.
Hmmmm, czego Nuci mogę życzyć??:) 100 pieskich latek??:)

witam się i ja z kawą Oli lepiej tak mi sie wydaje jest żywszy w nocy go kaszel i katar już nie męczył, w dzień za to kaszle ale nie dużo, katarek tylko w jednej dziurce. Dziś kontrola mam nadzieje że obędzie sie bez zastrzyków. Gorzej ze mną bo ja zdycham. Udało mi sie sprzedac troszke ciuszków małego i za to kupie mu inne na roz 80 ;-)

Dużo dobrego dla Nuci i buziak dla niej :tak:

marta o ktorej idziesz do kontroli? i co wiesz juz jak lekarka sie nazywa?
anisiaj no masakra z tym siedzeniem w domku. ale juz niedlugo i bedziesz smigac z Zosienka :)

reklama
napisałam Wam na g ;-)
Bobo nie mam pojecia nie myśle teraz o tym w ogóle nie mysle bo nie mam siły jestem dentka po prostu :-( z małym ide dziś ale o 9 musze dzwonic i nas zarejestrowac bo u nas rejestrują w ten sam dzień co przyjmują - bez sensu ale tak jest

Do góry