reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Justi mój m też się objada takimi przysmakami,a mnie owoce morza i inne robale pobudzają z goła odmienne wrażenie niż smak i apetyt.Robi mi się słabo na sam widok,o smaku nie wspomnę.Z udziwnień jadłam żabie udka no i smakowały mi,ale wzięto mnie podstępem.

reklama
jestem po wizycie wszystko oki - wróciło do normy z przed porodu kazał mi brac cyklo3 forte na obfite miesiączki i dalej ten microgynon ;-)
Oinek śpi dziś go nie kąpałam ma taki kaszel ze szok ide z m teraz do drugiego pokoju zjemy zapiekanki i wypijemy piwko

bobo no wracaj do nas :)
marta miłego wieczoru
6 mamo ja też nie lubię takich przysmaków ;-) krewetę zjadłam raz, owoców morza nie jadam :)
justi dietetyczne krewetki :)

dobranoc kochane , wpadam jutro, posiedziałabym ale jest wujek, zaraz będzie pryskał lakierem... muszę zamknąć się ze śpiącym Igorkiem i czuwać żeby zapach lakieru nie wlazł do pokoju...

bużka

jestem:)

pakowałam brata jutro rano wyjeżdża, dawał mi popalić ale będzie mi go brakowało, przyzwyczaiłam się do niego

Marta ja te tabletki brałam na hemoroidy e ciąży w szpitalu mi je dawali:)

Bietka Marta miłego wieczorku:)

Bobo odpocznij u rodziców:)

Hej Kochane. U nas zima za oknem. Mam serdecznie dość:((( Do tego obudziłam się z bólem głowy.
Z owoców morza lubię tylko krewetki:)
Sweetlady zapraszamy na kawę!
Miłego dzionka dla każdej!!!!!!!!!!!!!

Krysiu, okazji Twoich urodzin składam Ci życzenia szczęścia, zdrowia, miłości, spełnienia marzeń osobistych i tych rodzinnych i oczywiście fasoleczki:)!!!!!!

reklama
Dzień dobry:)

i pojechał

Justi u mnie też śnieg za oknem:(

Marta super że Oli lepiej spał:)

Krysiu zdrówka szczęścia pociechy z dzieci i m spełnienia marzeń i wszystkiego czego sobie życzysz aby się spełniło:)))

Do góry