reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam się i ja.

Moje dziecko samo na chałupach a ja mam zamiar czapkę skończyć.
Do dentysty tego drugiego jestem umówiona na 2kwietnia.

Dobra zmywam pazurki.maluję i konczę czapkę.

Gosiu, to się naczekasz co?

M maluje ostatni raz ścianę w salonie, więc jak skończy i przestanie tam śmierdzieć, to pomierzę, bo tam mam miarkę, ok Gosiu? Zakochałam się w tym naszyjniku, co wczoraj wrzuciłaś na fb, coś pięknego. Rozkręcasz się :)

Anisiaj trudno.Dobrze z terminem bo akurat bedziemy u mamy.To jest zaraz po świętach.kacper zostanie z mamą a my pojedziemy. Powiedział że w ciągu jednego dnia powinno się udać.Jeśli nie to jeszcze kolejnego. Zobaczymy.

Ok. Robię teraz czapkę bo ktos kupił na allegro. Kochana zrobie wtedy kiedy bedziesz gotowa.
Który naszyjnik? Jakie kolory.No i jak się czujesz? Troszkę lepiej?

Oglądam na Polsat Cafe fajny program. Smacznie,zdrowo,kolorowo.Gotowanie zdrowo z dzięcmi.Magda Stużyńska prowadzi...Właśnie się skończył :(

bietka reka niby dobrze ale cos mi sie wydaje ze jest nie tak bo mam czasem uczucie przeskakiwania. no ale chiirurg nic nie widzi wiec sie klucic nie bede

Wpadam na chwilkę:) Byłam dzisiaj zapisać Kubę do przedszkola:szok: Ale ten czas leci!
Anisiaj, ja co jakiś czas zaglądam do galerii Gosi i kuszą mnie okropnie:) Wcześniej bardzo rzadko nosiłam jakiekolwiek bransoletki, ale teraz to codziennie:)
Marta, z tego co kojarzę to dzieciaczki ze zdjęcia są w podobnym wieku???
Bietka, ostatnio mam strasznie dużo na głowie a końca nie widać

reklama
Bobo może ze stawem coś się stało a chirurg tego nie widzi.Miejmy nadzieję że jest dobrze.

Zobaczcie jaką kurteczkę wczoraj kupiłam za 7zł.Jak nowa
Zobacz załącznik 543846

Wiecie jak dziwnie jak dziecka nie ma w domu. Został u mojego chrzestnego.Przyjechała Hania w jego wieku.Wczoraj prawie cały dzień razem spędzili najpierw u nich później u nas.Ciotka powiedziała żebym go przyprowadziła na 2godz. W podskokach poszedł.
Justi ja tez podjęłam decyzję o przedszkolu....

Do góry