reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

dzień dobry, witam :)

jest zasilacz , jest łączność z WAMI , ja nie umiem pisać z tableta, wszystko mi zmienia ....
bobo jak ręka, boli jeszcze ???
anisiaj chorowitku , buziak :*
justi Ty to jesteś smerf pracuś :)
marta, aga jak po tabsach sie czujecie??? sa plamienia w 1 cyklu? ja przeżyłam koszmarnie 1 opakowanie po porodzie, pierwsze i ostatnie :)
6 mamo Ty koneser nalewek jesteś - mniam :)
gosia... nie wiem jeszcze jak to jest posyłac do przedszkola ... ale wierze ze martwisz sie o synka

miłego dnia , zapraszam na kawę

latte_art_kawa_ziarnista_sklep_fede.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Jetsem zaraz lecę po kawkę kurcze w czoraj zasnełam jak mops ha ha ale Oli już nie spał ładnie jak wczoraj obudził się 2 razy
miłego dzionka
później ide na spacer trzeba kożystac ;-)
Bobo będziesz dziś wychodzic? ja się chyba przejde do tesko koło Ciebie

dzien dobry :)
ale spalam....nawet nie wiem kiedy m do pracy poszedl hhe :) julka jeszcze dosypia.
marta bede szla po karmieniu o 13
anisiaj wracaj do zdrowka :*
milego dnia

Bobo ok to gdzies się spotkamy
Bietka przepraszam :-phi hi nie u mnie wszystko ok po tabsach zero pamień dobrze sie czuje nie przytyłam takze oki wszystko moze miałas zle tabsy po prostu

marta a co chcesz kupic w tym tesco kolo mnie? cos dla Olisia? ile ma ta dziewczynka co Olis z nia na zdjeciu ?? ta co wczoraj bylas u nich?

Ostatnia edycja:
Bobo zobacze chustkę dla Olisia i dla siebie jakiś płaszczyk bo są duże przeceny, Oliwka ta na zdjęciu ma 9 miesięcy i już chodzi ;-) waśnie u nich byiśmy wczoraj moja koleżanka też Marta ;-)

a ponoc na weekend ma być śnieg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry