reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj normalne ja tak miałam ;-) i to bardzo długo mnie bolało właśnie wokół pempka mój gin mówił ze się mieśnie rozciągają tam i nie mam tego masowac bo ja masowałam to bolące miejsce ale mnie ochrzanił

reklama
anisiaj nie zniechecilas mnie. tak wlasnie mysalalm zeby isc do rodzinnej. ale kurde tak ciezko sie dostac bo te babki stare nudza sie i laza po lekarzach i kolejki zajmuja potrzebujacym :wściekła/y:

Kurcze wiecie co Oli nie za bardzo chce jeśc łyżeczką co ja się dziś namęczyłam wypycha mi język i całe jabłko z marchewką wypluwa :no:

marta, no właśnie tak, pocieszyłaś mnie, dzięki :)

dziewczyny od rana Zośka szaleje, aż brzuch skacze. myślę sobie co ta dziewczyna robi, patrzę na suwaczek, a tu impreza studniówkowa u Zośki :) Więc zapraszamy, Zosia stawia:-D:-D:-D:-):-):-)

9302_4cac-gif

1-ogrod.jpg

14497372-catering-jedzenie-na-wesele--seria-obrazow-restauracja.jpg

reklama
Do góry