reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Gosiu nie pamiętam bo oni o różnych opowiadali o plusach i minusach a ja mam zwykły ceramiczny taki co sie wiesza na grzejnik mówili ze najlepszym nawilżaczem jest mokry ręcznik najbezpieczniejszy bo nawilżacze elektryczne z parą usuwają też zanieczyszczenia a jak powodują biały osad to woda jest za twarda
Kinia, Aga ja mam szydełko 2,5 i 5 ;-) robie tym i tym to bez zanczenia jakie

Na każdej włóczce napisane jest jakim szydełkiem powinno się robić. Ja sprułam czapkę i robię szydełkiem 5.
Lepiej się uczyć na grubszej włóczce i grubszym szydełkiem ale 3 tez można.
Trzeba popróbować jakim szydełkiem do jakiej włóczki i jakie są efekty tego.Ja zwykle czapke kończę o pół nr mniejszym szydełkiem żeby lepiej przylegała do głowy.

Ostatnia edycja:
bobo, ja myślę, że nie przyjmą. oni robią taką łaskę, że nawet mi z bólem mówili, że powinnam iśc do lekarza, który prowadzi ciążę...nie wiem kochana czy tylko Cię źle nie potraktują...

kinga, ja oglądałam. super jest, ale bardzo specyficzny i szybki.

marta,
tak to jest...koleżanki, żeby brac, a jak Ty potrzebujesz to cisza

aga, witaj :)

bietka to śpi jeszcze???

dziewczyny, szczypie mnie brzuch obok pępka, ale nie skóra tylko jakby w środku, czy to normalne???

bobo, nie chciałam Cię zniechęcic, ale tak sobie myślę o tej ip. rodzinna da Ci skierowanie na prześwietlenie i spokojnie się dowiesz co i jak.

reklama
Do góry