reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

a mnie szlak zaraz trafi młody nie śpi non stop marudzi i płacze jak mam pofarbowac te cholerne kłaki :wściekła/y: ide do kuchni wyje, ide do kibla wyje... trace cierpliwośc - masakra

reklama
Witam się i ja!!!
Bietka wszystkiego naj dla małego przystojniaka z okazji 8 miesięcy!!!Oj będzie miała Zosieńka świetnego męża!:-)
Anisiaj litości nie masz z tą mandoliną,schowana jest.Ale że ciężarnej się nie odmawia to wyciągnę ją z głębi szafy i zagram może coś pocieszającego i podnoszącego na duchu i zachęcającego do lepszej gry dla tej waszej Barcy.
Martuś odważna jesteś z tym koloryzowaniem swoich włosków!
Kinguś witaj,nareszcie jesteś z nami!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Małgosiu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A na obiad dziś serwuję zupkę krupniczek,już mi w domku ślicznie pachnie.

Dzień dobry:)

M ma wolne byliśmy pozałatwiać sprawy:(

Bietka buziaczki dla Igorka:))))

6 mamo jak się czujesz????

Marta nie wiem co ci poradzić moj Kuba przesypia calusieńką noc wcz0raj jak zasnął o 19 to obudził się dziś o 7 rano

Bobo odpocznij u rodziców:)

Kinga
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gosia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Anisiaj jak się czujesz????

Aguś matko naprawdę? kurcze ja nie wiem kiedy mi Oli będzie tak spał a dostaje na noc kaszkę i od 19 - 24 spi potem butla i co 3 g sie budzi wieci kręci masakra

Martuś no tak śpi sama jestem w szoku czasem jej jeszcze ok 11 ale rzadko jak zje po kąpaniu to tak śpi

masakra mnie dzis szczysci rano spał 30minut i teraz tez budzi sie z płaczem ale takim przerazliwym ze szok. na noc dostaje kaszke a do południa jabłko z marchewka w bujaku nie lezecz nie najlepiej sie wygłupiac cały czas a jak straci mnie ze wzroku jest płacz

ide z nim na spacer bo szału dostane!

Ostatnia edycja:
justi :-D:-D:-D koń po westernie :-D:-D:-D
marta no Igi też śpi jak Kubuś agi :-( - czasem nawet od 19:30 do 8 rano ,nie chcę Cię dołować... może go brzusio boli po kaszce ???? albo zęby - zobacz czy nie ma opuchniętych dziąsełek :-(
<przytulam> 10 głębokich wdechów, jak zaśnie na spacerze to zostaw go w gondoli jak wrócicie... albo na balkon, albo go rozbierz i niech śpi w gondoli....
6 mamo mógł grać wczoraj na meczu, tylko chyba spał Franulek nie ??? od 21 do 23 :-D:tak:
agunia jak humorek??? wszystko OKI dzisiaj ????

UWAGA : słońce świeci :))))))))))

reklama
bietka, kłamstwo. nie świeci ;)

aga, dziękuję całkiem nieźle. a jak u Was, dzisiaj lepszy nastrój?

marta, kochana, przytulam, tyle mogę:*

justi
, kiedy Ci się trochę zluzuje? codziennie będziesz taka zajęta bidulko?

Do góry