reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj urodzinki robimy w przyszły czwartek czyli 7 marca na 16 do 18 w kinderplanecie, na pewno porobię jakieś foty :) Rok temu robiłam Mu też w sali zabaw ale to była sala zabaw "Piotruś" i to chyba nie jest sieciówka.
A robię 7 marca bo ktos mi kiedyś powiedział że nie robi się przed urodzinami tylko po urodzinach a jego są 2 marca w tą sobotę a już miejsc nie było na ten dzień chociaż prawie miesiąc temu zamawiałam termin:)

reklama
aaaa już wiem, przez ten wczorajszy mecz Wiki z kolegą z klasy Olkiem, który jest jednocześnie naszym sąsiadem i prowadziłam rano obu do szkoły to dziś całą drogę, od samego rana mówili że Ronaldo się zesrał w gacie, nie mam pojęcia skąd oni takie teksty biorą, ale to pewnie przez ten mecz bo Wiki za barcą i messim jest a chyba coś im nie poszło wczoraj...

evel, to Twój synuś ma urodziny tydzień przede mną :) fajna impreza mu się zapowiada. ja będę w moje sama, bo m ma szkołę, a nie może jej opuszczać, bo musiałby za rok odrabiać, a w maju już kończy (nareszcie!). ale zamówię sobie dobre jedzenie, puszczę babski film i będzie super.

gosiu, jaja sobie robisz?:)

ja tez witam z kawka ;)

jejku tyle mam dzis do zrobienia ze moze mnie byc malo a jeszcze na 17 do gina :)
Gosiu obys byla w ciazy &&&&&

Bietka buziaczki dla Igiego :)

Bede sie pojawiala i znikala hehe ale jutro siadam murem od rana z Wami :)

MILEGO DNIA BABECZKI

reklama
anisiaj no rośnie młode pokolenie- ktoś IM musi pokazać jak się gra w piłkę :-p
evel a Wiki to fan realu czy barcelony że się tak wypowiada o CR7 :-)????
justi "dziękuję" za poranny śnieg z deszczem :p :confused::baffled::-p:-D gdzie słońce ??? :dry:
marta kolki minęły a co mu nie daje spać w nocy ??? wybacz że ja tak ... ale nie umiem pomóc... :/ :-(
gosia wszystko jest OK, nie martw się :*
kinga Ty też do gina dziś prawda ???

Do góry