reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Bobo m wraca w czwartek późno wieczorem i w poniedziałek jedzie znów. Ja pasemka już zrobiłam sobie dziś rozjaśniaczem i był taki niebieski gęsty ale wyszedł kolor taki jak wrzuciłam na g a chce miec jak perfekcyjna pani domu podoba mi się jej kolor
Aguś dobrej nocy i spokojnej ;-)

reklama
ja mam cos jak perfekcyjna :) mysle ze musialabys isc raz do fryzjera zeby tak zrobic a pozniej juz sama sobie robic. a gdzie m w tej delegacji? i co tak teraz czesto jezdzi?

Bobo tu już wszystkie kontrole zrobili i wszystkich powysyłali po polsce żeby pomóc innym województwom wiesz i teraz m pojechał koło gdańska na 2 tyg w 6 osób i tam pracują. Ale wiesz są w takiej agroturystyce i mają basen i pimponga i jedzonko życ nie umierac po pracy sobie piją piwko a ja tu sama
Widziałam Twój kolor też mi się bardzo podoba

marta to m teraz pojechal na 2 tyg? kiedy wyjechal? no to maja fajna ta delegacje. nie dziwie Ci sie ze Ci smutno :( ja tez nie lubie jak m nie ma bo nie lubie byc sama w domu :(

wyjechał w poniedziałek będzie teraz w czwartek i po wekeendzie znów jedzie i bedzie w piątek. Taki ma odpoczynek ode mnie ze się tam bawi i pewnie nie ma czasu nawet o mnie pomyślec :no:
ja już sie też pożegnam bo noc miałam koszmarną dobranoc :*

zaglądam wieczorkiem :)
Wystawiłam troszkę ciuszków na allegro, muszę pokupować Wiktorowi ubrania na wiosnę bo wyskoczył trochę do góry przez tą zimę :)
słucham Lany Del Ray i piję meliskę :), dzieci śpią a M mecz ogląda... a Wy juz wszystkie poszłyście spać?:)

reklama
witam,

my nie śpimy od 6 - bo po co spać, czy jeść, tradycyjnie zrobiłam butlę o 6 zjadł 30 ml i płacz :/ pewnie dziąsełka, no nic zaraz podam kaszkę łyżeczką - popłakał do 7, ja razem z nim
i teraz się bawimy, ja już sosik do gołąbków ugotowałam, bo babcia zrobiła ilość jak dla wojska i jeszcze na jutro mam gołębie :-)

marta możesz spróbować płukanką, tylko delikatnie... a perfekcyjna ma rozjaśniaczem na 100&, żadna farba nie zrobi tak jak ona ma ... ładne luksusy ma Twój m

aga :*

miłego dnia

Ostatnia edycja:
Do góry