reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem i ja. Byłam u siostry po sąsiedzku na kawce. Dzisiaj ciężki dzień, głowa coś mnie rozbolała. Pocieszam się że wiosna tuż tuż.
Anisiaj, może to teść śmierdział a nie pies:))
Aga, ja z teściami widzę się codziennie:) bo Kubcia odwożę i czasami w weekendy albo oni przyjeżdżają na kawkę albo my do nich na spokojnie pogadać. Ale jak kiedyś już pisałam teście są ok i kibicują nam na każdym kroku.
T w końcu do mnie zadzwonił, i przedłużyła umowę:) na "moich" warunkach:)

macie rację...dałam ciała, trzeba było wstać o 5, pomyć podłogi, jechać na myjnię i spryskać psa perfumami ;)

tak, mandolina made my day ;)

a wiecie co? mózg jest głupi, jak spałam dwie godz temu, to mi się wydawało, że Nucia tu leży i szczeka na idących sąsiadów ;)

Oliwier dzis strasznie marudny jest spac nie chce tylko na łapki

poradzcie mi jaka farba blond na moje włosy wrzuce wam foto na g moich klaków

Marta, nie podpowiem co do farby, bo nigdy sama sobie nie nakładałam. Zawsze u fryzjerki wybieram mniej więcej kolor i tyle:)
Anisiaj, zanim się przyzwyczaisz to będziesz wracać:) Tylko wiesz, ja to myślałam że chociaż pozmieniałaś firanki przed remontem na czyste i świeże. Jestem rozczarowana:no:

reklama
justi, to tylko remont łazienki - wyszorowałam starą wannę, bo idzie na śmietnik, pomyłam obok niej płytki, bo będą zrywane i umyłam lustro, bo będzie nowe. o firankach już nie pomyślałam :(

dziewczynki, ja znikam, psiapsióła zaraz wraca z pracy, upichcę makaron, żeby ją dokarmić :)

potem mecz, choć nie wiem jak go przeżyję bez m ;) buziakiiiiiiiii

Do góry