reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ja tez bez humoru, melduje sie z kanapy kolezanki. Rano juz mnie tesc wkurzyl, bo ledwo przyjechal i juz,ze podloga brudna (bo przeciez jestesmy glupi i bedziemy myc przed remontem), potem,ze Nucia smierdzi (tydzien po kapieli), a potem,ze m ma brudny samochod. Szkoda,ze m to slyszal nie ja, bo chyba bym nie przemilczala. No i az pekam od walowki od tesciowej, nie dala nam nic, doslownie nic. Cudowne jest to ich wsparcie...

No to ja też się wpraszam do klubu złego humoru bo :nadal boli,za oknem krajobraz księżycowy,kasy brak i astronomiczne długi.....
A zaraz w depresję wpadnę dodatkowo,bo Franek zaczął gamy na mandolinie rzępolić,nie ma litości młody dla moich uszu.
Jestem na razie jedyną babką w domu,bo Ewelka w Kraku,Kamilka u mojej mamy,i muszę usługiwać 5 facetom(4 synów i m).Hehe a każdy chce co innego,mamo hot doga,mamo zrób mi kakao,mamo nie kapuję tej matmy,mamo daj na fajki,kochanie napiłbym się kawki ..........Łeb mi zaraz pęknie,tylko lepiej się poczułam to i lista żądań-życzeń się wydłużyła:szok:
Bietka,Aga wylejcie swoje problemy czy żale na g,może my będziemy mogły jakoś pomóc choćby podnieść na duchu!
Anisiaj hehe widzę,że twoja teściowa jest bardzo hojna:szok:!!!No i wy nie zmywacie podłóg przed remontem,toż to siok!!!Psa i samochód myje się co dziennie,a psią dupę nawet częściej czyli po każdym SRANIU!!!Buahaha,ubawiłam się,kochana nie przejmuj się i powiem ci jeszcze,że ja jakbym to usłyszała to też by nie obyło się bez echa!

reklama
Do góry