reklama
rozczochrana.mama
Fanka BB :)
ja czasami robie zdjęcia: Picasa Web Albums - Magdalena
a czasami sobie pośpiewam: YouTube - Kanał użytkownika vivaevive ...
w filmach na youtube mam tez prezentacje ze zdjęć które robiłam...
Futrzakowa fotki pierwsza klasa bardzo mi się podobają!!!!!!!!!!! zwłaszcza te zrobione w sepii
Marcia JA CHCE TAKI KOOOOSZYYYK!!!!!!
dmuchawiec co ja bym dała żeby takie karteczki móc robić!! super!!
ola fryzurka nic dodać nic ująć !!!!
ps. na youtube znajdziecie tez sesje ciążową robioną w maleńkiej sypialni na łóżku haha
Futrzakowa fotki pierwsza klasa bardzo mi się podobają!!!!!!!!!!! zwłaszcza te zrobione w sepii
ps. na youtube znajdziecie tez sesje ciążową robioną w maleńkiej sypialni na łóżku haha
Ostatnia edycja:
futrzakowa
yea! to ja!
rozczochrana ....fajne zdjęcia ... ja to zawsze reportażowe robiłam...teraz staram się troszkę portretów oraz pozowanych ... ale jakoś nie idzie mi tak jak by mogło:-) hehe... od września zapisałam się do pewnej szkoły fotografii ale sobie odpuszczę - bo tylko pół roku bym mogła uczęszczać a to jeszcze troche kosztuje...a tu inne wydatki mam nadzieję że jak od stycznia pójdę na L4 to będę miała kuuuupę czasu i siły na samodokształcanie - bo w zasadzie to jest najważniejsze...nauka na własnych błędach:-) qrde...ale mam ostatnio gadanego...muszę przestać....bo będziecie mnie miały dosyć :-(
rozczochrana.mama
ja w sumie sie nigdzie nie uczyłam... też miałam zamiar sie uczyć od września ... ale zgadnij co? hahaha ale zdjęcia robiłam robie i bede robić bo to mi sprawia ogromną radoche
futrzakowa
yea! to ja!
haha...to mam tak samo jak ty w każdym zdaniu jest u mnie identycznie
ja czasami robie zdjęcia: Picasa Web Albums - Magdalena
powaliłas mnie fotkami !!!!!!!!!!!!!!
spiewem nie koniecznie ahahahahah
mam nadzieje ze sie nie obrazisz;-)
rozczochrana.mama
dlaczego miałabym się obrazić? śpiewam bo lubie nie każdemu sie musi podobać nie jestem gwiazdą i nie mam zamiaru nią być te wszystkie piosenki które nagrywam nagrywane są na życzenie znajomych i rodziny wiadomo że oni patrzą na to inaczej raczej z sentymentem
O fajny temat To i ja się pochwalę moim hobby, od dawien dawna haftuję haftem krzyżykowym, szydełkuję, a do zrealizowania moich marzeń brakuje mi umiejętności szycia na maszynie. Zdjęcia wkleję później jak tylko zgram zdjęcia.
]Dmuchawiec Twoje zaproszenia bardzo przypadły mi do gustu :-)
Futrzakowa ja też uwielbiam robić zdjęcia dzieciom, najlepiej z ukrycia bo
]Dmuchawiec Twoje zaproszenia bardzo przypadły mi do gustu :-)
Futrzakowa ja też uwielbiam robić zdjęcia dzieciom, najlepiej z ukrycia bo
dlaczego miałabym się obrazić? śpiewam bo lubie nie każdemu sie musi podobać nie jestem gwiazdą i nie mam zamiaru nią być te wszystkie piosenki które nagrywam nagrywane są na życzenie znajomych i rodziny wiadomo że oni patrzą na to inaczej raczej z sentymentem
no to super!!!!!!!!
reklama