reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze hobby

malina, skąd ty ten temat odgrzebałaś? ;) ja ma zamiar na maksa wykorzystać czas, kiedy Gaba pójdzie do żłobka a ja jeszcze nie będę pracować. Zamierzam czytać, czytać i czytać :)

reklama
malina, skąd ty ten temat odgrzebałaś? ;) ja ma zamiar na maksa wykorzystać czas, kiedy Gaba pójdzie do żłobka a ja jeszcze nie będę pracować. Zamierzam czytać, czytać i czytać :)

Ja też uwielbiam czytać:tak: Jak Ania była noworodkiem i jej jednorazowe posiedzenie na mleczko trwało pół godziny, to czytałam... Tym sposobem w przeciągu chyba 2 m-cy udało mi się przeczytać 3 książki Stiega Larssona (każda pozycja liczyła średnio ok.700 stron):-);-)

Spring nie dziwię się, Larssona pochłania się szybko ;-) ja w pierwszym miesiącu karmienia (szczególnie nocnego) przekonałam się do audiobooków! :-)

Do góry