reklama
futrzakowa
yea! to ja!
dmuchawiec... ja koniecznie poproszę twoje dane kontaktowe na priv-a:-) bo nie wiadomo jak to będzie z naszym forum po marcu:-) a warto mieć kontakt do osóbki robiącej zaproszenia:-) oczywiście będę liczyła na zniżki "po znajomości" hehe
Co do fryzur to ciezko,mam jednego koczka co czesałam mojej kolezance.to dawaj zdjęcia fryzur i psa z medalami
Uploaded with ImageShack.us
A tu prosze nasz grubcio z medalami,az wstyd tak sie chwalic.
Dmuchawcu ja to tez poprosze,przyda sie na chrzciny
futrzakowa
yea! to ja!
twój grubcio to pasuje na takiego rasowego Rosjanina...przy kości...wywalony jęzor i obwieszony łańcuchami... tak jakos mi się skojarzyło
Futrzakowa fajne hobby zawsze chcialam umiciec robic rozne fajne rzeczy ze zdjeciami ale jakos mi to kiepsko idzie
Marta kurcze fajne te koszyki ale pewnie trzeba sie o meczyc
Dmuchawiec a robisz te zaproszenia zawodowo masz gdzies wiecej zdjec zaproszen?bo wiesz na slub by sie przydaly
Ola sliczna fryzura napewno robisz wiecej i bardzo fajne szkoda ze nie mieszkasz blizej
Marta kurcze fajne te koszyki ale pewnie trzeba sie o meczyc
Dmuchawiec a robisz te zaproszenia zawodowo masz gdzies wiecej zdjec zaproszen?bo wiesz na slub by sie przydaly
Ola sliczna fryzura napewno robisz wiecej i bardzo fajne szkoda ze nie mieszkasz blizej
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Talent za talentem, normalnie szok jakie niesamowite rzeczy robicie!!
Ja od paru lat zajmuję się genealogią rodziny po obu stronach, na razie u taty doszłam do prapradziadka od dziadka i pradziadka od babci, a u mamy doszłam do praprapradziadka od dziadka i pradziadka od babci. Zbieram wszystko, akty urodzenia, zgonu, małżeństwa, zdjęcia, wzmianki w dokumentach urzędowych albo gazetach, odwiedzam stare groby i porządkuję, no i cały czas buduję drzewko W przyszłości chcialabym napisać książkę, taki pamiętnik - kto kim był, jaki był, czym się zajmował itd.
Bo same tablice nagrobne i dane w aktach są takie suche, znacznie ciekawiej jest znać historię jak pradziadek umarł w czasie wojny albo że prababcia była puszczalska i ma dzieci z akt wynikające, że jej a nazwisko inne Taki numer mi jedna wywinęła i do dziś nie doszłam prawdy
A druga pasja to wschód, ale ten bliższy nam tzn. Rosja - język, historia, kultura, muzyka, architektura wsjo wsjo wsjo!
Ciężko coś pokazać..
Ja od paru lat zajmuję się genealogią rodziny po obu stronach, na razie u taty doszłam do prapradziadka od dziadka i pradziadka od babci, a u mamy doszłam do praprapradziadka od dziadka i pradziadka od babci. Zbieram wszystko, akty urodzenia, zgonu, małżeństwa, zdjęcia, wzmianki w dokumentach urzędowych albo gazetach, odwiedzam stare groby i porządkuję, no i cały czas buduję drzewko W przyszłości chcialabym napisać książkę, taki pamiętnik - kto kim był, jaki był, czym się zajmował itd.
Bo same tablice nagrobne i dane w aktach są takie suche, znacznie ciekawiej jest znać historię jak pradziadek umarł w czasie wojny albo że prababcia była puszczalska i ma dzieci z akt wynikające, że jej a nazwisko inne Taki numer mi jedna wywinęła i do dziś nie doszłam prawdy
A druga pasja to wschód, ale ten bliższy nam tzn. Rosja - język, historia, kultura, muzyka, architektura wsjo wsjo wsjo!
Ciężko coś pokazać..
futrzakowa
yea! to ja!
malina - mój teściu się zajmuje takimi rzeczami...wręcz ma obsesję... kupiłam mu ostatnio dyktafon...to łazi z nim wszędzie i nagrywa wszystkie opowieści wujków i umieszcza je w drzewku genealogicznym ( ma jakis specjalny program do tego) ... niesamowite zajęcie...i pochłania wbrew pozorom mnóstwo czasu! ale jak masz to umieść jakieś zdjęcia pradziadków...takie zdjęcia są niesamowite ja ostatnio takie zdjęcia ciut odnawiałam - w sensie skanowałam i czyściłam cyfrowo z zagięć/zabrudzeń... to też jest mega czasochłonne! zazrdoszczę że masz tyle zapału:-)
katjusza - a koniki nieziemskie! hehe...
katjusza - a koniki nieziemskie! hehe...
Ostatnia edycja:
twój grubcio to pasuje na takiego rasowego Rosjanina...przy kości...wywalony jęzor i obwieszony łańcuchami... tak jakos mi się skojarzyło
Ale sie usmielismy z M,swietne skojarzenie
Malina super sprawa,gratuluje wytrwałosci:-)
reklama
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Cornelka -tak, mam więcej zdjęć, ale niestety nie jest to oszałamiajacy wybór. Ostatnio robiłam 200sztuk takich skromniutkich zaproszeń całkiem białych.
Z klientami umawiam sie tak- szukaja w necie kilku wzorów zaproszeń, które im sie podobaja (zebym wiedziała, w jakim maja byc stylu)wysyłaja mi na maila i wtedy ja robie kilka wzorów-propozycji do wyboru.
Zawodowo to raczej nie robie, ale planuje załozyc firme, bede sie sarac o dofinansowanie.
Gdybys była zaiteresowana, to zapraszam na priv.
Z klientami umawiam sie tak- szukaja w necie kilku wzorów zaproszeń, które im sie podobaja (zebym wiedziała, w jakim maja byc stylu)wysyłaja mi na maila i wtedy ja robie kilka wzorów-propozycji do wyboru.
Zawodowo to raczej nie robie, ale planuje załozyc firme, bede sie sarac o dofinansowanie.
Gdybys była zaiteresowana, to zapraszam na priv.