reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze hobby

Czytalam Kuzynki Fusia, ale do reszty jeszcze czekam w kolejce (siostra pozyczyla kuzynkom). Ja tez lubie Pilipiuka.

reklama
Witam miłośniczki literatury i filmu :-D
Nowa fanka True Blood się melduje! Oglądam od 2 dni i zaczęłam 2 sezon.
Polecam także serial Star Gate, szczególnie serię Atlantis. Zakochałam się w tym filmie.

Nie wiem co mi się ostatnio stało, pewnie to za sprawą hormonów, ale stałam się taaaka wrażliwa, że zaczęłam szukać książkowych romansideł :rofl2: obecnie czytam tę pozycję:
Czas miłości - Colleen McCullough | Lubimy Czytać - Twoja Internetowa Biblioteczka

Natomiast jeśli chodzi o książki o dzieciach, to dostałam od rodziców tę książkę i przyjemnie się ją czyta, choć jako przyszłej mamie ciężko mi na razie ocenić ile w tym prawdy, ale wydaje się być sensowna. Pierwszy rok dziecka miesi�c po miesi�cu - praca zbiorowa

Natomiast bardzo spodobała mi się ta książka, pisałam z niej pracę licencjacką
[FONT=&quot]Literatura - Zmysły – ich funkcje. Mamo, Tato już Was widzę i słyszę - REEDUKACJA.PL
[/FONT]Opisuje rozwój dziecka miesiąc po miesiącu, ale w taki niesamowity sposób, że musicie ją przeczytać :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tu możemy się dzielić tym jak spędzamy czas wolny... czyli tzw. hobby :-D oczywiście chwalmy się naszymi dziełami:-) a co! nie żałujmy sobie:-D

No to juz sie chwale:tak:

Dostałam ostatnio zamówienie na kartki z okazji 80ych urodzin dla pani i pana. Wygladaja tak:

P1120069.jpgP1120071.jpg

kurcze ...fajne masz pomysły z tymi zaproszeniami! a te idealnie pasuja w gusta osób w wieku 80 :-)

a skoro to forum o dzieciaczkach to ja umieszczę kilka moich zdjęć nie moich dzieciaczków:-) fotografia jest moją pasją ... a zanim zaszłam w ciążę starałam się zgłębiac tajniki photoshopa - bo czasem chciałoby się uzyskac dany efekt którego nie da się uzyskać robiąc zdjęcie... mam nadzieję że jak stanę się mniej senna to wrócę do pstrykania i pogłębiania wiedzy w edytowaniu by zdjęcia były jeszcze lepsze... :-) tu w tych zdjęciach testowałam dwie pewne techniki ... następnym razem będzie jeszcze lepiej :-D moje ulubione to dwa pierwsze zdjęcia :-)
20100604_1929_2.jpgmiko 1.jpg20100604_1961_2.jpg20100604_1966_2.jpg20100604_1950_2.jpgmiko 3.jpg20100604_1968.jpgmiko 2.jpg
pencil.png

Ostatnia edycja:
Piekne macie efekty swojego hobby.:-)
Moja praca jest przy okazji moim hobby ale niestety nie mam jak sie pochwalic:-( moimi ''dziełami'' (jestem fryzjerka).
No i moim drugim hobby jest moj pies;-) i jezdzenie z nim na wystawy co niestety teraz trzeba bedzie ograniczyc:-(.

reklama
Do góry