reklama
meggi9.11
Fanka BB :)
My dzis po szczepieniu- uch 3cie- ostatnie- nastepne dopiero w listopadzie
Sara wazy 7680 g i mierzy 69 cm...mój wielkolud
Darła sie niesamowicei przy szczepieniu- nie była taki zuch jak Lilek...a potem spała 2 godz w wózku- a mama siedział z nia w parku i opalała twarz...u nas dzis cudna pogoda:-)
Sara wazy 7680 g i mierzy 69 cm...mój wielkolud
Darła sie niesamowicei przy szczepieniu- nie była taki zuch jak Lilek...a potem spała 2 godz w wózku- a mama siedział z nia w parku i opalała twarz...u nas dzis cudna pogoda:-)
nineczka
Ja mieszkam na biegunie zimna ale nawet u nas było dziś cieplutko. Jednak jeszcze nie na tyle, żeby ubrać Hanuta tylko w rajstopki. Miałą spodnie od dresiku polarkowe, bodziak z długim rękawem, bluzeczke na ramiączkach i cieniutką bluzę dresową. Ja już kompletnie nie wiem jak ją teraz ubierać Najgorszy jest ten okres przejsciowy...
dorotak
My wczoraj byłyśmy na szczepieniu, waga 7 kg, mierzona nie była ale na moje oko 66-68 cm. Po pierwszym ukłuciu znośnie, obeszło się bez płaczu tylko grymas, ale jak zobaczyła że pielęgniarka zbliża się z drugą strzykawką zawczasu zaczęła jojczeć i płakać.
reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
No właśnie, czemu dopiero w listpadzie ?? My następne mamy 31 maja.
A co do ubierania, to najchętniej woziłabym Oliwkę w krótkim rękawku i jakichś cienkich spodenkach, ale jednak zakładam jej lekką bluzeczkę z długim rękawem, bo ta pogoda może być zdradliwa.No ale dzisiaj czapeczkę to sobie odpuściłam, zresztą i tak to tylko taki baaaardzo cienki kapelusik, do ochorony przed słońcem, a my staramy się chodzić tak, żeby nam słoneczko nie świeciło prosto w oczka ;-)
A co do ubierania, to najchętniej woziłabym Oliwkę w krótkim rękawku i jakichś cienkich spodenkach, ale jednak zakładam jej lekką bluzeczkę z długim rękawem, bo ta pogoda może być zdradliwa.No ale dzisiaj czapeczkę to sobie odpuściłam, zresztą i tak to tylko taki baaaardzo cienki kapelusik, do ochorony przed słońcem, a my staramy się chodzić tak, żeby nam słoneczko nie świeciło prosto w oczka ;-)