reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci w cm i kg

reklama
No, nieźle Hania rośnie :tak: .
My też byliśmy wczoraj na szczepieniu, ale u nas jest jakoś dziwnie, bo lekarz tylko waży i mierzy obwód główki - waga pokazała 8250 g, obwód głowki 42,5 cm.Heh, co do wzrostu, to nie wiem.Muszę sama zmierzyć, wtedy napiszę.
Także Oliwka przystopowała z przybieraniem na wadze - na szczęście dla mnie i mojego kręgosłupa ;-) .Ale i tak jest co dźwigać :baffled:

no spora jest Oliwka:tak: my dopiero z atydz idziemy na szczepienie- uch-3cie ostatnie w tym roku:-) wtedy zobaczymy ile ma...jak 2 dni temu posadziłąm ja na wage tak elektroniczna dla dorosłych(tylko ze sie wierciła)to pokazało równo 7 kg...a wzrostu ma ok 70cm(sadzac po ubrankach)...w porównaniu z Olwka wychodzi niby mało- aczkolwiek ona była mała jak sie urodziła...a za pare dni stuknie jej 6 m-cy- ajajaj ale ten czas leci....

Meggi Twoja malutka wcale nie jest taka malutka :-) a swoja drogą jak Ci sie mala kreci na wadze to waz sie razem z nia na rekach a potem sama i juz masz spokojniejszy pomiar :-) Kurecze 6 miesiecy.. fiu fiu, nam tez zostaly jakieś dwa tygodnie.

Czas leci jak oszalaly, jak na nia patrze to nie moge uwierzyc ze 7 maja bedzie poł roku:szok: my do lekarza idziemy dopiero 11 maja, ale mysle ze bedzie z 9 kilo(30.03 8,200)a jak ja mierzylam ostatnio to było 76cm, nogi za przewijak juz wystaja:-D

Kochane moje nie chce was zawstydzac bron boże, ale moja Zuza na starcie była kolosem(najwieksza na oddziale) i tak jej zostalo do dzis.:-)
A jeżeli chodzi o spotkanie to jeszcze nie wiem do konca, bo wyskoczylo nam w czerwcu wesele i nie wiem jak finansowo bedziemy stali, bo chcemy na wakacje pojechac, wiec jeszcze nie wiem, ale bardzo chetnie bym wszystkie was poznała osobiscie i pokazala wam naszego kolosa:-D

Ale Lilcia jest na samym cycku, wiec to i tak niezle, nasza szama wszystko co sie da, dzisiaj nawet loda jej dalam polizac bo juz byl jek i placz

reklama
Kamilek coś koło 6500 g. No tak go ponoszę pół dnia to myślę o mamach, które mają cięższe dzieciaczki, nie zazdroszczę. Po następnym dziecku operacja kręgosłupa :)))

Do góry