reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
No, nieźle Hania rośnie .
My też byliśmy wczoraj na szczepieniu, ale u nas jest jakoś dziwnie, bo lekarz tylko waży i mierzy obwód główki - waga pokazała 8250 g, obwód głowki 42,5 cm.Heh, co do wzrostu, to nie wiem.Muszę sama zmierzyć, wtedy napiszę.
Także Oliwka przystopowała z przybieraniem na wadze - na szczęście dla mnie i mojego kręgosłupa ;-) .Ale i tak jest co dźwigać
My też byliśmy wczoraj na szczepieniu, ale u nas jest jakoś dziwnie, bo lekarz tylko waży i mierzy obwód główki - waga pokazała 8250 g, obwód głowki 42,5 cm.Heh, co do wzrostu, to nie wiem.Muszę sama zmierzyć, wtedy napiszę.
Także Oliwka przystopowała z przybieraniem na wadze - na szczęście dla mnie i mojego kręgosłupa ;-) .Ale i tak jest co dźwigać
meggi9.11
Fanka BB :)
no spora jest Oliwka my dopiero z atydz idziemy na szczepienie- uch-3cie ostatnie w tym roku:-) wtedy zobaczymy ile ma...jak 2 dni temu posadziłąm ja na wage tak elektroniczna dla dorosłych(tylko ze sie wierciła)to pokazało równo 7 kg...a wzrostu ma ok 70cm(sadzac po ubrankach)...w porównaniu z Olwka wychodzi niby mało- aczkolwiek ona była mała jak sie urodziła...a za pare dni stuknie jej 6 m-cy- ajajaj ale ten czas leci....
Cynamonka
Fanka BB :)
Meggi Twoja malutka wcale nie jest taka malutka :-) a swoja drogą jak Ci sie mala kreci na wadze to waz sie razem z nia na rekach a potem sama i juz masz spokojniejszy pomiar :-) Kurecze 6 miesiecy.. fiu fiu, nam tez zostaly jakieś dwa tygodnie.
Czas leci jak oszalaly, jak na nia patrze to nie moge uwierzyc ze 7 maja bedzie poł roku my do lekarza idziemy dopiero 11 maja, ale mysle ze bedzie z 9 kilo(30.03 8,200)a jak ja mierzylam ostatnio to było 76cm, nogi za przewijak juz wystaja
Pola 30
Fan(ka)
Bara, przestań na litość nas zawstydzać:-) Twoja Zuzka bije na głowę nasze pociechy:-) Czy też wybierasz sie na nasze lipcowe spotkanie??
Kochane moje nie chce was zawstydzac bron boże, ale moja Zuza na starcie była kolosem(najwieksza na oddziale) i tak jej zostalo do dzis.:-)
A jeżeli chodzi o spotkanie to jeszcze nie wiem do konca, bo wyskoczylo nam w czerwcu wesele i nie wiem jak finansowo bedziemy stali, bo chcemy na wakacje pojechac, wiec jeszcze nie wiem, ale bardzo chetnie bym wszystkie was poznała osobiscie i pokazala wam naszego kolosa
A jeżeli chodzi o spotkanie to jeszcze nie wiem do konca, bo wyskoczylo nam w czerwcu wesele i nie wiem jak finansowo bedziemy stali, bo chcemy na wakacje pojechac, wiec jeszcze nie wiem, ale bardzo chetnie bym wszystkie was poznała osobiscie i pokazala wam naszego kolosa
reklama