reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki

U mnie 25+2:)

Załączniki

• IMAG0276_1.jpg
    IMAG0276_1.jpg
    581 KB · Wyświetleń: 159
reklama
@papercut ściąć mu głowę!

Sprawdził mi się jeden mit ciążowy. Zawsze slyszalam, ze z chlopczykiem brzuch-piłeczka, a przy dziewczynce z boczkami i tak na boki. Rzeczywiście, mój taki rozlazly trochę, talia znika, a przyjaciólki termin praktycznie jak my, taki okrąglutki.
Wszystko ok, tylko niech mala bierze te boczki ze sobą później!

Mnie również się sprawdził. Jeszcze nie znałam płci, przyjechał do mnie brat i mówi pokaż brzuch, podciągnęłam koszulkę, a on z uśmiechem od razu: O, rozlany będzie dziewczynka. No i jest Tosia. Tak się ucieszyłam, bo on ma też tylko córkę i w rodzinie mam same dziewczyny u siebie i u męża, także wszyscy chcieli by był chłopak.

nati nie strasz, bo mi brzuch po bokach sie rozkłada, mam nadzieje że syn sie nie okaże córką w środę bo mam już karton chłopięcych ciuchów :D

reklama
Do góry