reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki

reklama
podziwiam te co czekają z ważeniem do wizyty u Gina :D ja muszę ważyć się w domu, tak co 3dni minimum :p panicznie się boję że przytyje o wiele za dużo niż przewiduje norma. No ale nie głodzę się, wręcz przeciwnie :D

podziwiam te co czekają z ważeniem do wizyty u Gina :D ja muszę ważyć się w domu, tak co 3dni minimum :p panicznie się boję że przytyje o wiele za dużo niż przewiduje norma. No ale nie głodzę się, wręcz przeciwnie :D
ja juz przytylam za duzo ale mam to gdzies naparwde.nie bede sie glodzila bo niby po co. wsysyc mowia ze ladnie wygaldam a co dalej bedzie to zobaczymy. puki co brzuchol jest spory i ja tez :p

kassia ale Ty raczej już nie przytyjesz tak jak w pierwszej ciąży. Szczerze wątpię żebyś do 30k g znów dojechała. Może na początku szybciej Ci te kg przychodziły, ale teraz 13 kg to nie jest masakra. Myślę, że albo będziesz w normie albo nieznacznie ją przekroczysz.

kassia ale Ty raczej już nie przytyjesz tak jak w pierwszej ciąży. Szczerze wątpię żebyś do 30k g znów dojechała. Może na początku szybciej Ci te kg przychodziły, ale teraz 13 kg to nie jest masakra. Myślę, że albo będziesz w normie albo nieznacznie ją przekroczysz.
kasia dziekuje ci- mysle ze do 20 dobije napewno . no zobaczymy. czuje sie napewno lepiej ale jak przyjda upaly to zaczne puchnac pewnie jak przy malej- strasznie bylam napuchnieta ze ludzie mnie nie poznawali.

1461766546-1d1mld.jpeg

24+0 brzuchol przejmuje kontrole nad swiatem [emoji28]

reklama
Do góry