reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki

reklama
podziwiam te co czekają z ważeniem do wizyty u Gina :D ja muszę ważyć się w domu, tak co 3dni minimum :p panicznie się boję że przytyje o wiele za dużo niż przewiduje norma. No ale nie głodzę się, wręcz przeciwnie :D

podziwiam te co czekają z ważeniem do wizyty u Gina :D ja muszę ważyć się w domu, tak co 3dni minimum :p panicznie się boję że przytyje o wiele za dużo niż przewiduje norma. No ale nie głodzę się, wręcz przeciwnie :D
ja juz przytylam za duzo ale mam to gdzies naparwde.nie bede sie glodzila bo niby po co. wsysyc mowia ze ladnie wygaldam a co dalej bedzie to zobaczymy. puki co brzuchol jest spory i ja tez :p

kassia ale Ty raczej już nie przytyjesz tak jak w pierwszej ciąży. Szczerze wątpię żebyś do 30k g znów dojechała. Może na początku szybciej Ci te kg przychodziły, ale teraz 13 kg to nie jest masakra. Myślę, że albo będziesz w normie albo nieznacznie ją przekroczysz.

kassia ale Ty raczej już nie przytyjesz tak jak w pierwszej ciąży. Szczerze wątpię żebyś do 30k g znów dojechała. Może na początku szybciej Ci te kg przychodziły, ale teraz 13 kg to nie jest masakra. Myślę, że albo będziesz w normie albo nieznacznie ją przekroczysz.
kasia dziekuje ci- mysle ze do 20 dobije napewno . no zobaczymy. czuje sie napewno lepiej ale jak przyjda upaly to zaczne puchnac pewnie jak przy malej- strasznie bylam napuchnieta ze ludzie mnie nie poznawali.

1461766546-1d1mld.jpeg

24+0 brzuchol przejmuje kontrole nad swiatem [emoji28]

reklama
Do góry