reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży.......i po ciąży

U mnie pod koniec ciąży było az 75 , teraz jest ciagle 64kg ..
najgorzej wyglada wlasnie flak na brzuchu ( dlatego cały czas chodzę w wyszczuplajacym pasie) , i uda.. Czekam niecierpliwie na moment w którym będę mogła pójść na siłownię, czy zapisać sie na jakiś aerobik.. A rozstepow mam całe mnóstwo. Na brzuchu, choć wydawało mi sie, ze tam ich nie mam, na udaje trochę, i po wewnętrznej stronie, na pupie i piersiach.. Więc zazdroszczę wam, ze macie tylko na brzuszku..

reklama
Gabryś u mnie tak samo flaczek z brzuszka, ale zamierzam stosować pas wyszczuplający właśnie ;)
Waga minus 12.. jedyne marzenie to zapiąć się w spodniach, bo założyć założe ;D

DSCF0592.jpgktoś kiedyś pisał, żeby wstawiac zdjęcia brzuchów:D mój nie wygląda najlepiej, ale wrzuce:p

Vileyka rzeczywiście szczupła jesteś:-). Jakbyś w ciąży nie była.
Ja pod koniec ciąży ważyłam 78kg a w niedziele się ważyłam to było 70kg. Brzuch też mi został, że wyglądam jakbym ciągle w ciąży była, masakra. Źle się z tym czuję. W spodnie sprzed ciąży się nie mieszczę:no:.

Ja tam brzucha nie mam, zniknął mi w ciągu 5 dni, nawet mam mniejszy niż przed ciąża i jak bokiem w lustrze stanę, to super, gorzej jak przodem, bo została mi wielka dupa. Nie mieszczę się w żadne spodnie z przed ciąży, tzn, wleźć wlezę, ale zapiąć już trudno, nie ma szans. Jestem tym załamana, nie uśmiecha mi się ciągle łażenie w ciążowych, albo w leginsach. Wprawdzie dzisiaj mija 4 tygodnie od porodu, ale wyciągam steper i zaczynam ćwiczyć, moja dupa mnie przeraża. Po powrocie ze szpitala schudłam 2 kg, a teraz cisza. Też mnie to załamuje, wydaje mi się, że wcześniej więcej żarłam, jeszcze w nocy kazałam mężowi mi coś do jedzenia robić, bo tak mnie ssalo. Teraz nie jem przed 19, piję tylko w ciągu nocy 2 l wody, a dupa jak wielka tak wielka. Porażka.

Oj babeczki, to dopiero pierwsze tygodnie. Po pierwszej ciąży długo wyglądałam jakbym nadal w niej była. Na dodatek apetyt miałam jakby mój żołądek był wielkości głowy! Pomogła mi dieta Dukana, schudłam 28 kg, byłam na diecie około 7 miesięcy. Zimą przytyłam z powrotem 10 kg.. Teraz stawiam na regularne jedzenie, ale muszę pozbyć się nałogu jedzenia słodyczy... Mi zostało mało brzucha i kg. Ale wszystko poszło w biodra i uda... A stąd mi najciężej zrzucić centymetry...

reklama
ja mam juz dosc mojego brzuchola! Nogi chude, dupy tez juz nie mam a ten flaczek na brzuchu... masakra! Spodnie ciazowe za duze a w przedciazowe jeszcze nie wejde... ehhh Dalej dresy musze zakladac:-( A waga, no coz jeszcze sporo do zrzucenia- jakies 15 kg:szok:

Do góry