reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży.......i po ciąży

Anastazzja- u mnie też brzuch. Mój wisi jak flaczek i jak teraz mogę go sobie dokładnie oglądnąć ma pełno rozstępów. Znalazłam, że są olejki-tamamu i kocanki-kupię sobie na Biochemia Urody, które ponoć pomagają na zmniejszenie ich.Zobaczymy czy działają.
No i muszę powoli stosować coś na ujędrnienie.
Ja też byłam na dukanie:))
renna-czemu ciężko?Będzie dobrze, trzymam kciuki.

reklama
Niki..jak to jest z tymi kremami? bo chyba normalnych ujędrniających kremów nie można stosować karmiąc cycem

Ja jeszcze czekolady nie tknęłam ale serniki i szarlotki owszem:-) Z początku po każdym karmieniu tak mnie ssało, że musiałam jeść, nawet w nocy:-) Teraz już w miarę regularnie jadam i staram się jeść mniej słodyczy, ale nie zawsze wychodzi. Zostało mi jeszcze 5 kg do wagi sprzed ciąży, mam nadzieję że się uda:-)

a u mnie cos dziwnego trzy tygodnie temu wazylam 46 a wczoraj stanelam na wage a tam 49 prawie i nie wiem jakim cudem bo prawie nic nie jem tylko obiad ok 17 a tak to moze jeszcze w ciagu dnia zjem do tego z kanapke dwie i to wszystko.

za rzadko jadasz. organizm zaczyna oszczędzać i odkłada tłuszczyk. jedz przynajmniej 3 posiłki dziennie,to waga zacznie spadac :)

reklama
Do góry