Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nam też... U mnie jest 12 kg na plus, lekki cellulit i rozstępy na piersiach. I o ile wagą się nie martwię, o tyle te rozstępy budzą moją rozpacz. Zaczęłam aktywnie szukać ćwiczeń na "po porodzie"...
Ch-aga i Ty piszesz, że tylko??? ja bym się bardzo cieszyła gdyby 2 tyg po było aż 12 na minusie...oj chciałabym...chciała....:-) mam nadzieję, że będzie ze mna nie najgorzej..Ja na razie, dwa tyg. po porodzie, mam na minusie tylko 12kg Z Matim szybciej mi schodziło ale on od samego początku miał podejrzenie skazy białkowej i nie jadłam tak różnorodnie jak teraz. No nic uzbrajam się w cierpliwość i wściekać się zacznę za miesiąc, jak minie okres połogu
Pozdrawiam