No ja na samym początku przytyłam 2 kg. potem przez wymioty schudlam 1 kg, a teraz jestem w szoku w ciągu dwóch tygodni przytyłam 2 kg. brzuszek się pokazał, więc jestem 3 kg do przodu, ale jak na razie wszystko mi idzie w brzuszek i piersi więc się nie martwię. Tylko 14 mam ślub i mam nadzieję że się w suknię zmieszczę;-)
reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
Dobra laseczki to ja sie tak tu strasznie martwiłam że mam mały brzuszek i wogóle nie tyje a tu...
Zajechałam dziś do Krakowa, mama mnie nie widziała od piątku (6dni) no i jak mnie zobaczyła to jej szczena opadła... tacie jeszcze bardziej, bo widział mnie 3 tyg temu...
Brzuch mi tak wywaliło za 6 dni że normalnie masakra... ja oczywiście jakos nie zwróciłam nato uwagi, ale mój mi to juz mówił przedwczoraj...
No i dziś rodzice potwierdzili
Normalnie masakra, że przez 6 dni można sie tak zmienić... no ale se myśle: "cielkawe czy przytyłam choć grama" no i wchodze na wage a tam 2kg na plusie
Normalnie szok 6 dni i 2 kg i wielka piłka na brzuchu
Zajechałam dziś do Krakowa, mama mnie nie widziała od piątku (6dni) no i jak mnie zobaczyła to jej szczena opadła... tacie jeszcze bardziej, bo widział mnie 3 tyg temu...
Brzuch mi tak wywaliło za 6 dni że normalnie masakra... ja oczywiście jakos nie zwróciłam nato uwagi, ale mój mi to juz mówił przedwczoraj...
No i dziś rodzice potwierdzili
Normalnie masakra, że przez 6 dni można sie tak zmienić... no ale se myśle: "cielkawe czy przytyłam choć grama" no i wchodze na wage a tam 2kg na plusie
Normalnie szok 6 dni i 2 kg i wielka piłka na brzuchu
;-) no to widać, że nasze maleństwa rosną, rosną i rosna ;-)
Ataata kobieta w ciąży zmienną jest :-)
jak przeczytałam twój post to szybciutko wskoczyłam na wagę i ... sprawdzałam dwa razy czy się nie popsuła. Ważyłam 51 kg (na samym początku ciaży) a dziś wskazówka wskoczyła na 54,5 kg... Ulala.
Ataata kobieta w ciąży zmienną jest :-)
jak przeczytałam twój post to szybciutko wskoczyłam na wagę i ... sprawdzałam dwa razy czy się nie popsuła. Ważyłam 51 kg (na samym początku ciaży) a dziś wskazówka wskoczyła na 54,5 kg... Ulala.
Ataata
Grudniowa Mama '07
No widzisz Ewcia Ty masz +3,5kg od początku ciąży, a ja mam +2kg w ciągu tygodnia
Weroniczka
Klub grudniówek'07
no ładnie dziewczynki. Rośniecie. Fajowo. Mój brat jak mnie wczoraj zobaczył to steierdził, że o chyba mi się troszkę przytyło Oczywiście w sensie że mi brzucho urusł.
Ulala to wklejajcie teraz szybciutko zdjecia brzuchatki;-)
Aneczko z chęcią ale nie mam dostępu do galerii brzuszkowej ;-(
Ataata
Grudniowa Mama '07
Ewcia ładniutki, ale jakis taki malutki sie wydaje...
A mi jeszcze miejsca nie ustępują w autobusach... wredne małpy
A mi jeszcze miejsca nie ustępują w autobusach... wredne małpy
reklama
Ewcia ładniutki, ale jakis taki malutki sie wydaje...
To popatrz na to i uwież że jeszcze mi miejsca nie ustępują w autobusach... wredne małpy
Jak to Ci nie ustępują? Wredne, a jakże! Nasyłaj na nich myszy ;-)
Ataata fajniuni, fajniuni brzuszek masz ;-)
Po weekendzie wkleje "nowy" brzuch, to też zobaczysz, że urósł.