reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga malenstw

reklama
ja jak wpisze w allegro dł. wkładki to wyskakuje mi rozmiarówka od 26-29!!:szok:
i bądź tu mądry:no:
w każdym bądź razie dł,stopy to 16cm wiec kupuje z wkładką 17, na zime tylko miała 17,50 ale półbuciki to juz by chyba kiepsko o tyle za duże wyglądały
i od listopada nóżka na szczęście staneła w miejscu bo już sie bałam ze bedzie miała kajaki jak jej chrzestna (41 w polocie do 42:baffled:)

madka nie przejmuje ie wzystko sie unormuje! a Ami moze nam narawde na modelke wyrosnie a wtedy nie moze miec rozmiaru butka 37 bo rownowaga by byla zachwiana :D

madka nie przejmuje ie wzystko sie unormuje! a Ami moze nam narawde na modelke wyrosnie a wtedy nie moze miec rozmiaru butka 37 bo rownowaga by byla zachwiana :D
Dokladnie, zgadzam sie w 100% :tak::-):tak:
I w sumie nie ma az takiej ogromnej stopki, bo Sara duzo mniejsza od Ami, a dlugosc jej stopki to ok. 15,3cm :tak:

reklama
Do góry