reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Ataata z tym ustępowaniem miejsca to się musisz niestety przyzwyczaić. Nasz naród jest pod tym względem niewychowany. Pamiętam jak w Wielkanoc byłam w Kościele pod koniec 8 mies.ciąży, i uwierz mi nikt nie ruszył tyłka żebym mogła sobie usiąść. Ja ledwo stałam na nogach bo było mi słabo podpierając się ławek żeby nie upaść. A jak przyszedł czas Komunii to wszyscy polecieli ją przyjąć. Tylko ja wyszłam z Kościoła i wróciłam do domu bo juz nie miałam siły dłużej stać.
Ewa, no wlasnie o to mi chodzilo Jestes bardzo szczuplutka i pewnie patrzac na Ciebie z tylu nikt by nie podejrzewal, ze jestes w ciazy NAtomiast po brzuszku wyraznie widac, ze sie ladnie zaokraglil:-)
A poza tym to prawda, ze w zaleznosci od tego jak sie do zdjecia ustawimy, to czasem zupelnie inny efekt uzyskamy No i ta ciemna bluzeczka tez wyszczupla
A poza tym to prawda, ze w zaleznosci od tego jak sie do zdjecia ustawimy, to czasem zupelnie inny efekt uzyskamy No i ta ciemna bluzeczka tez wyszczupla
Ataata
Grudniowa Mama '07
A no miałam pisać... znowu mi sie przytyło...
21tc a ja 53kg
Czyli w ciągu trzech tygodni przybrałam 3kg... no nieźle 1kg na tydzień... jak tak dalej pójdzie, to mi do rozwiązania przybedzie jeszcze 19kg
Masakra, nie no żartuje, mam nadzieje że az tak źle nie będzie;-)
21tc a ja 53kg
Czyli w ciągu trzech tygodni przybrałam 3kg... no nieźle 1kg na tydzień... jak tak dalej pójdzie, to mi do rozwiązania przybedzie jeszcze 19kg
Masakra, nie no żartuje, mam nadzieje że az tak źle nie będzie;-)
Weroniczka
Klub grudniówek'07
no ładnie Agatko. A dopiero co martwiłaś się że stoisz z wagą w miejscu a tu nagle taki skok;-) Fajnie. To może jednak od września zaczniesz chodzić ze mną na basen:-):-)
Ataata
Grudniowa Mama '07
Weroniczko no jak tak dalej pójdzie to chyba sie zgadamy na ten basen...
Ale żarty zartami, moja sieostra też tak niewinnie zaczynała ciąże, zaczęła sie objadać słodyczami tak jak ja i pod koniec miała 25kg na plusie i dosłownie nie chodziła a sie toczyła... wyglądała -z ręką na sercu to mówie, okropnie:-(
Tata własnie wrócił z za granicy i przywiuzł mi słodycze... no i jak sie tu oprzeć.... mamuśka dała mi tylko jedno ciacho a reszte schowała...
Poważnie kończe z tymi słodyczami bo bede potem płakac
Aneczko Ty chuderlaku ;-) w końcu moge to powiedzieć, bo już nie jestem najchudsza;-)
A wogóle to znalazłam dziewczyne w galerii otwartej ciężarnych co w dniu porodu miała 5kg na plusie Mówie wam szok... a jaka laseczka do końca to hoho
Ale żarty zartami, moja sieostra też tak niewinnie zaczynała ciąże, zaczęła sie objadać słodyczami tak jak ja i pod koniec miała 25kg na plusie i dosłownie nie chodziła a sie toczyła... wyglądała -z ręką na sercu to mówie, okropnie:-(
Tata własnie wrócił z za granicy i przywiuzł mi słodycze... no i jak sie tu oprzeć.... mamuśka dała mi tylko jedno ciacho a reszte schowała...
Poważnie kończe z tymi słodyczami bo bede potem płakac
Aneczko Ty chuderlaku ;-) w końcu moge to powiedzieć, bo już nie jestem najchudsza;-)
A wogóle to znalazłam dziewczyne w galerii otwartej ciężarnych co w dniu porodu miała 5kg na plusie Mówie wam szok... a jaka laseczka do końca to hoho
reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
To pilnuj się Agatko bo to naprawdę później trudno zrzucić. Ja po Stasiu zostałam z nadwagą kilkunastu kilogramów i ni w cholerę zrzucić nie mogłam. I teraz bardzo się pilnuję. Na całe szczęście słodyczy nie lubię, a w ciąży jest mi po nich nie dobrze.