reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZA nadWAGA i inne centymetry na plusie

hmmm...sprawcie, zebym i ja schudla hehe;) dobra najwyzej bede wielorybem, czego nie robi sie dla Dzidzi...:rofl2::happy2:

no i pojawilo mi sie cellulitis to jest najgorsze!!!na posladkach troche na udach z tylu i na brzuszku troche na tej oponce:sick::zawstydzona/y::-( nie wiem czy mozna stosowac zabiegi kosmetyczne w ciazy wiec chyba pojde po porodzie na takie usuwanie cellulitu:baffled:;-)
buzka i dobranoc

reklama
u mnie na razie waga w miejscu. z ninka przytylam 14 kg, ale po porodzie od razy pozbylam sie 8 kg...mam nadzieje ze w tej ciaz tyle nie bede wazyc. ograniczam slodycze, nie zamierzam tyle ich jesc co w tamtej ciazy

Ja narazie tez schudlam ale nieduzo bo kilogram.W ciazy z Witkiem tez przytylam 14kg ale w dwa tygodnie po porodzie mialam tylko pol kilo do wagi sprzed ciazy;-):tak:

Nie chce starszyc innych kolezanek ale Witek dal mi niezlego czadu na poczatku;-):-D Jak stanelam na wage to sie az przestraszylam a wygladalam tez nienajlepiej po tak szybkim pozbyciu sie wagi.Potem jednak przytylam troche i juz nigdy do wagi sprzed pierwszej ciazy nie wrocilam 2kg do przodu i ani rusz.Ale nie narzekam bo mocno tego nie bylo widac.

Nie narzekajcie bo ja w ciąży ze Stasiem przytyłam 30 kilo mimo że się nie obiadałam ale bardzo dużo leżałam. I niestety po dwuch latach nie udało mi się zrzucić nadmiaru mimo wysiłków.

zaczyna się 5 miesiąc i w porywach do 3 kilogramów więcej
czytam wcześniejsze wpisy i widzę, że to chyba normalne :)

brzuszek u mnie też niewielki - jak po dużym obiedzie :)
pewnie dlatego, że nie jem więcej niż przed ciążą

reklama
Dziewczyny ja tez schudlam 3 kilogramy na poczatku ale teraz na garnuszku Babci przytylam spowrotem te 3 kilo. I waze tyle samo co przed ciaza czyli 59 kilogramow :)

Do góry