reklama
Kurde wy nic nie tyjecie ja przybrałam już dużo , przed ciążą ważyłam 45 kg, byłam bardzo drobna, teraz ważę już 56 kg.. 11 Kg na plusie wogóle jestem w szoku jak to się stało bo przez pierwsze trzy miesiące to niemal nic nie jadłam, schudłam nawet, a potem jak mdłości przeszły to zaczęłam tyć bardzo szybko nawet 4,5 kg w ciągu miesiąca. a najzabawniejsze jest to że nie wiem gdzie są te kilogramy, chyba wszystko w brzuchu, bo nie widzę u siebie zmian tyłek mi nie utył, nogi też, zakładam bez problemu spodnie które nosiłam przed ciążą tylko nie zapnę przez brzuszek ale tak to wchodzę więc nie wiem chyba mój brzuchol kochany tyle waży. Moja gin to nawet myslała że się waga popsuła, potem kazała mi zdjąć ubranie bo myślała że tyle waży, ale okazało się że jednak jest 11 kg na plusie. Wg USG mała rzeczywiście jest troszkę wieksza jak na swój wiek, ale gdzie reszta tych kg? W każdym razie ciesze się że mała ładnie rośnie:-)
Ataata
Grudniowa Mama '07
29tc i waże 56,5kg
Od otstniej wizyty (miesiąc temu) przybrałam 1.5kg
Ogólnie jestem ok 6.5kg na plusie od poczatku ciąży
Od otstniej wizyty (miesiąc temu) przybrałam 1.5kg
Ogólnie jestem ok 6.5kg na plusie od poczatku ciąży
Anetka24
Klub grudniówek'07
pierwsza ciąż tylko się nie śmiać 30 kg przytyłam ale w ciągu roku po porodzie doszłam do swojej normy urodziłam dziewczynkę
druga ciąża tylko 13 kg urodziłam chłopca
teraz już jestem w 33 tc i już przytyłam jakieś15 kg i nadal nie wiem co urodzę
druga ciąża tylko 13 kg urodziłam chłopca
teraz już jestem w 33 tc i już przytyłam jakieś15 kg i nadal nie wiem co urodzę
reklama