reklama
Liza
Fanka BB :)
Hej
Kasiek hehe noc pod namiotm super;-)Gratki dobrych ocen :-)
Ja na nogach od 5:40 ;] maz jak wstal to mnie obudzil ;] potem Miki wstal i na nocniku zrobil siusiu ;-) hehe
Rosolek sie gotuje, zaczyna pieknie achniec w domku
snoopy a moze warto by do niego zadzwonic, itd moze on jeszcze nie mysli ze bobas z wami juz toż to tylko facet, później trybi ;-) trzymaj sie :-)
Na dworze zimno brrrrrrrrrrr........
Kasiek hehe noc pod namiotm super;-)Gratki dobrych ocen :-)
Ja na nogach od 5:40 ;] maz jak wstal to mnie obudzil ;] potem Miki wstal i na nocniku zrobil siusiu ;-) hehe
Rosolek sie gotuje, zaczyna pieknie achniec w domku
snoopy a moze warto by do niego zadzwonic, itd moze on jeszcze nie mysli ze bobas z wami juz toż to tylko facet, później trybi ;-) trzymaj sie :-)
Na dworze zimno brrrrrrrrrrr........
sali04
Mama-to moja kariera
Czy ktos sie powiesił???jak u nas wieje dzisiaj masakra...
D z T wybieraja sie tutaj dzisiaj AirFair ja sobie z Kaja odpuszcze bo głowe urywa;/
No a wieczorem idziemy na ur. do "somsiada")
Snoopy Liza ma racje...facetowi trzeba wprost oni nie sa domyslni!!;/
http://apps.facebook.com/smyk-casting/zdjecie/103cc51b7ec77bcea211c92b2558a0d2 prosimy kliknąc dwa razy na głosuj
D z T wybieraja sie tutaj dzisiaj AirFair ja sobie z Kaja odpuszcze bo głowe urywa;/
No a wieczorem idziemy na ur. do "somsiada")
Snoopy Liza ma racje...facetowi trzeba wprost oni nie sa domyslni!!;/
http://apps.facebook.com/smyk-casting/zdjecie/103cc51b7ec77bcea211c92b2558a0d2 prosimy kliknąc dwa razy na głosuj
Ostatnia edycja:
lolkak
Październikowa Mama Mai
U nas odwołane wszystkie imprezy z okazji Dnia Dziecka, jedyna która była planowana pod dachem odbyła się 30 maja w przedszkolu o 10 rano
Co do snu to ja padła dopiero o 3 nad ranem i pobudka po 6 suuper się wyspałam Do tego Majka nie padła mi na drzemkę,więc i ja nie miałam kiedy zamknąć oczy
Co do snu to ja padła dopiero o 3 nad ranem i pobudka po 6 suuper się wyspałam Do tego Majka nie padła mi na drzemkę,więc i ja nie miałam kiedy zamknąć oczy
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
nie dobijajcie mnie że mam nadrobić 20 stron!!!
dobra idę powoli nadrabiać
dobra idę powoli nadrabiać
lolkak
Październikowa Mama Mai
ViKamcia TYLKO 20 stron ;-)
_Roszpunka_
lolkak :-) dawno Cię nie było :-) witaj :-) mała jest śliczna :-)
haha UMI z tymi wariatkami!!!
a blog fak,.. super :-) ja miałam kiedyś bloga co prowadziłam 4 lata.. i nagle skasowali blogi z tamtej stronki :-(
od tamtej pory nie raz mnie korciło na bloga ale nie mogłam fajnej stronki znaleźć .. no i zastanawiam sie czy za kilka lat nie postanowia usunąć tam blogów :-(
femme mi też podaj adres prosze :-) chętnie popatrze co tam masz ;-) hehe
kasiek boskie zdjęcia :-)
ahah a co za nocka pod namiotem :-) rewelacja
snoopy tu jeszcze nie gratulowałam :-) gratulacje dla Ciebie i maleństwa :-)
ale śliczna Oliwka :-) snoopy córka Ci sie udała :-)
a jaka maleńka :-) ojej :-)
wampi jak już tak każdsa po kolei pyta
to powiedz mi co może być dobre na rozdwajające się końcówki (od nasady mam włosy normalne -nie są suche)
do tego.. moim dziewczynkom równiez rozdwajają sie włosy !!! co mogę im podawać na to? do tej pory używałam szampon J&J a póxńiej AA z apteki w pl babka mi podała taki "Mama i Ja" i też nie pomógł :/
włosy przycinałam Vice tylko jak na razie ale ponownie się rozdwajały nawet po tym niby lepszym szapmonie
fikusku fajnie że tak ugodowo wam idzie :-) oby tak już zawsze było :-)
a ja nie znam misi
ojej :-( Kama co za tragedia :-(
sali Vi ma dokładnie takie same kolczyki tylko te rózowe dzety ma jaśniejsze .. powiem Ci ze sa bardzo masywne i nie da się ich odpiąć! ja musze je ostro paznokciem podwazyć żeby odpiąć a dtstała inne droższe to leżą bo się cisgle same rozpinają :-(
co do lalki wybrałabym pierwszą
kama miałam pisać to samo co sali odnośnie zjeżdżalni :-)
wogóle to proponowałabym coś z gtakich pofalowanych (o wiele lepsza frajda dla dziecka :-) )
MEGA DUŻA ZJEŻDŻALNIA MINI PLAC ZABAW 175cm+GRATIS (2363731457) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zjezdżalnia 240cm Dla dzieci Slizg Czestochowa (2364145232) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
no dobra nadrobiłam .. i kurde nie chce mi się pozostałych tematów czytać !!!!!
u nas dzień dziecka w sumie zwyczajnie a jednak inaczej :-)
było żarełko dla dzieci (mieliśmy gości z dziećmi)
ciasto , owoce na stole , paluszki , desery ze śmietana galaretka i owocami :-)
balony .... jakieś przystawki do zjedzenia...
no i trochę zabaw przed domem.. malowanie kredą z rodzicami po ulicy , wygłupianie się , zabawy w ogrodzie w piaskownicy , w wodzie ...
co tam sobie dzieciaki zamarzyły
później spacer po plaży , plac zabaw .. lody , skakanie po murokach haha
po powrocie do domu coś na ciepło , i znów gra w piłkę jak tgo sie nazywało ?? klasy?? co sie maluje kredą na ulicy liczby i się skacze
no to :-)
ogólnie było super miło spędzony dzionek ,... dzieci zadowolone... az na koniec popadały zmeczone :-)
na szczęście pogoda dopisała bo dzień wcześniej jak i dzisiaj padał deszcz
haha UMI z tymi wariatkami!!!
a blog fak,.. super :-) ja miałam kiedyś bloga co prowadziłam 4 lata.. i nagle skasowali blogi z tamtej stronki :-(
od tamtej pory nie raz mnie korciło na bloga ale nie mogłam fajnej stronki znaleźć .. no i zastanawiam sie czy za kilka lat nie postanowia usunąć tam blogów :-(
femme mi też podaj adres prosze :-) chętnie popatrze co tam masz ;-) hehe
kasiek boskie zdjęcia :-)
ahah a co za nocka pod namiotem :-) rewelacja
snoopy tu jeszcze nie gratulowałam :-) gratulacje dla Ciebie i maleństwa :-)
ale śliczna Oliwka :-) snoopy córka Ci sie udała :-)
a jaka maleńka :-) ojej :-)
wampi jak już tak każdsa po kolei pyta
to powiedz mi co może być dobre na rozdwajające się końcówki (od nasady mam włosy normalne -nie są suche)
do tego.. moim dziewczynkom równiez rozdwajają sie włosy !!! co mogę im podawać na to? do tej pory używałam szampon J&J a póxńiej AA z apteki w pl babka mi podała taki "Mama i Ja" i też nie pomógł :/
włosy przycinałam Vice tylko jak na razie ale ponownie się rozdwajały nawet po tym niby lepszym szapmonie
fikusku fajnie że tak ugodowo wam idzie :-) oby tak już zawsze było :-)
a ja nie znam misi
ojej :-( Kama co za tragedia :-(
sali Vi ma dokładnie takie same kolczyki tylko te rózowe dzety ma jaśniejsze .. powiem Ci ze sa bardzo masywne i nie da się ich odpiąć! ja musze je ostro paznokciem podwazyć żeby odpiąć a dtstała inne droższe to leżą bo się cisgle same rozpinają :-(
co do lalki wybrałabym pierwszą
kama miałam pisać to samo co sali odnośnie zjeżdżalni :-)
wogóle to proponowałabym coś z gtakich pofalowanych (o wiele lepsza frajda dla dziecka :-) )
MEGA DUŻA ZJEŻDŻALNIA MINI PLAC ZABAW 175cm+GRATIS (2363731457) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zjezdżalnia 240cm Dla dzieci Slizg Czestochowa (2364145232) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
no dobra nadrobiłam .. i kurde nie chce mi się pozostałych tematów czytać !!!!!
u nas dzień dziecka w sumie zwyczajnie a jednak inaczej :-)
było żarełko dla dzieci (mieliśmy gości z dziećmi)
ciasto , owoce na stole , paluszki , desery ze śmietana galaretka i owocami :-)
balony .... jakieś przystawki do zjedzenia...
no i trochę zabaw przed domem.. malowanie kredą z rodzicami po ulicy , wygłupianie się , zabawy w ogrodzie w piaskownicy , w wodzie ...
co tam sobie dzieciaki zamarzyły
później spacer po plaży , plac zabaw .. lody , skakanie po murokach haha
po powrocie do domu coś na ciepło , i znów gra w piłkę jak tgo sie nazywało ?? klasy?? co sie maluje kredą na ulicy liczby i się skacze
no to :-)
ogólnie było super miło spędzony dzionek ,... dzieci zadowolone... az na koniec popadały zmeczone :-)
na szczęście pogoda dopisała bo dzień wcześniej jak i dzisiaj padał deszcz
_Roszpunka_
już się pogubiłam..
Anetko nie wiem czy na młodych mamach też piszesz czy już tylko na weterankach to i tu napisze że gratuluję wygranej w konkursie na minke noworodka :-)
a i jest nowy konkurs:
https://www.babyboom.pl/forum/zywienie-f314/konkurs-akuku-jak-poradzic-sobie-z-niejadkiem-59006/
Anetko nie wiem czy na młodych mamach też piszesz czy już tylko na weterankach to i tu napisze że gratuluję wygranej w konkursie na minke noworodka :-)
a i jest nowy konkurs:
https://www.babyboom.pl/forum/zywienie-f314/konkurs-akuku-jak-poradzic-sobie-z-niejadkiem-59006/
reklama