reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

Sali wiem ja tez lubię czaro białe ale raczej swoje dzieci to takie śliczne że szkoda ich na czarno białe:) Noo!! Ja Ci dam z chłopakiem:p:p

reklama
Hej

Kasiek hehe noc pod namiotm :-D super;-)Gratki dobrych ocen :-)

Ja na nogach od 5:40 ;] maz jak wstal to mnie obudzil ;] potem Miki wstal i na nocniku zrobil siusiu ;-) hehe
Rosolek sie gotuje, zaczyna pieknie achniec w domku :-D
snoopy a moze warto by do niego zadzwonic, itd moze on jeszcze nie mysli ze bobas z wami juz :-D toż to tylko facet, później trybi ;-) trzymaj sie :-)

Na dworze zimno brrrrrrrrrrr........

Ostatnia edycja:
U nas odwołane wszystkie imprezy z okazji Dnia Dziecka, jedyna która była planowana pod dachem odbyła się 30 maja w przedszkolu o 10 rano:confused2:

Co do snu to ja padła dopiero o 3 nad ranem i pobudka po 6 suuper się wyspałam:sorry: Do tego Majka nie padła mi na drzemkę,więc i ja nie miałam kiedy zamknąć oczy :-p

lolkak :-) dawno Cię nie było :-) witaj :-) mała jest śliczna :-)

haha UMI z tymi wariatkami!!!
a blog fak,.. super :-) ja miałam kiedyś bloga co prowadziłam 4 lata.. i nagle skasowali blogi z tamtej stronki :-(
od tamtej pory nie raz mnie korciło na bloga ale nie mogłam fajnej stronki znaleźć .. no i zastanawiam sie czy za kilka lat nie postanowia usunąć tam blogów :-(

femme mi też podaj adres prosze :-) chętnie popatrze co tam masz ;-) hehe
kasiek boskie zdjęcia :-)
ahah a co za nocka pod namiotem :-) rewelacja :-p

snoopy tu jeszcze nie gratulowałam :-) gratulacje dla Ciebie i maleństwa :-)
ale śliczna Oliwka :-) snoopy córka Ci sie udała :-)
a jaka maleńka :-) ojej :-)

wampi jak już tak każdsa po kolei pyta :-p
to powiedz mi co może być dobre na rozdwajające się końcówki (od nasady mam włosy normalne -nie są suche)
do tego.. moim dziewczynkom równiez rozdwajają sie włosy !!! co mogę im podawać na to? do tej pory używałam szampon J&J a póxńiej AA z apteki w pl babka mi podała taki "Mama i Ja" i też nie pomógł :/
włosy przycinałam Vice tylko jak na razie ale ponownie się rozdwajały nawet po tym niby lepszym szapmonie

fikusku fajnie że tak ugodowo wam idzie :-) oby tak już zawsze było :-)

a ja nie znam misi :-p

ojej :-( Kama co za tragedia :-(

sali Vi ma dokładnie takie same kolczyki tylko te rózowe dzety ma jaśniejsze .. powiem Ci ze sa bardzo masywne i nie da się ich odpiąć! ja musze je ostro paznokciem podwazyć żeby odpiąć :-p a dtstała inne droższe to leżą bo się cisgle same rozpinają :-(
co do lalki wybrałabym pierwszą

kama miałam pisać to samo co sali odnośnie zjeżdżalni :-)
wogóle to proponowałabym coś z gtakich pofalowanych (o wiele lepsza frajda dla dziecka :-) )
MEGA DUŻA ZJEŻDŻALNIA MINI PLAC ZABAW 175cm+GRATIS (2363731457) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zjezdżalnia 240cm Dla dzieci Slizg Czestochowa (2364145232) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

no dobra nadrobiłam .. i kurde nie chce mi się pozostałych tematów czytać !!!!!

u nas dzień dziecka w sumie zwyczajnie a jednak inaczej :-)
było żarełko dla dzieci (mieliśmy gości z dziećmi)
ciasto , owoce na stole , paluszki , desery ze śmietana galaretka i owocami :-)
balony .... jakieś przystawki do zjedzenia...
no i trochę zabaw przed domem.. malowanie kredą z rodzicami po ulicy , wygłupianie się , zabawy w ogrodzie w piaskownicy , w wodzie ...
co tam sobie dzieciaki zamarzyły
później spacer po plaży , plac zabaw .. lody , skakanie po murokach :-p haha
po powrocie do domu coś na ciepło , i znów gra w piłkę jak tgo sie nazywało ?? klasy?? co sie maluje kredą na ulicy liczby i się skacze:-p
no to :-)
ogólnie było super miło spędzony dzionek ,... dzieci zadowolone... az na koniec popadały zmeczone :-)
na szczęście pogoda dopisała bo dzień wcześniej jak i dzisiaj padał deszcz:-p

Dziewczyny ja tylko przywitać się bo padam a w domu goście jutro ostatni egzamin dziś nie było źle nawet 5 mam w indeksie:) Mam nadzieje że już będę na bieżąco od jutra:)

reklama
Do góry