reklama
Liza
Fanka BB :)
No z takimi szpiegami to wszystko wychodzi szybko
hejka:-) kurde jak by mi mało trolli bylo to jeszcze na MM sie wpierniczaja:-)
ja tez uwazam ze weteranki dobra rzecz znamy sie jak łyse konie i nikt nas nie będzie inwigilował
melduje się że zyjemy z dnia na dzien ogarniam wszystko coraz lepiej i Ala wiecej rozumie, wolam ja ona przybiega i mi pomaga jak sama czegos zrobic nie moge;-)
liza Gratulacje dla męża!!:-)
kasiek Gratki boskich ocen!!:-)
My za tydzien pempkujemy szkoda tylko że mi picolo nie bedzie juz wolno... Laski jakie soki ja mogę pić?
ja tez uwazam ze weteranki dobra rzecz znamy sie jak łyse konie i nikt nas nie będzie inwigilował
melduje się że zyjemy z dnia na dzien ogarniam wszystko coraz lepiej i Ala wiecej rozumie, wolam ja ona przybiega i mi pomaga jak sama czegos zrobic nie moge;-)
liza Gratulacje dla męża!!:-)
kasiek Gratki boskich ocen!!:-)
My za tydzien pempkujemy szkoda tylko że mi picolo nie bedzie juz wolno... Laski jakie soki ja mogę pić?
Witam
Liza,trzymam jutro kciuki za Twoje męża.
Kasiek,ekstra oceny!! Gratuluje. Ale miałaś obóz w pokoju
Vi, a dla mnie to ten wątek bardzo fajna sprawa. Nie mam tyle czasu, żeby głowny nadrobić, a tutaj was trochę znam, więc nawet jak przelece po łebkach 20 stron na weteranakch to i tak łapie mniej wiecej o co chodzi a na głównym za chiny. Mam nie kojarze, a w temat się wbbić to w ogole nie potrafie.
Snoopy, Śliczną masz Oliwcie. Dobrze, ze Ala tak Ci pomaga no i że nie jest zazdrosna o siostrę.
Anetka, ale zazdroszcze lenienia się...też bym tak chciała ;P.
Sali,wsplczuje jelitówki i szybkiego powrotu do zywych
Ja dzień dziecka w sumie to spędziałma w pracy. Zosia dostała w prezencie korale, spinki i klocki i radosci było co nie miara. Padam po tym weekendzie, intensywny był...
Liza,trzymam jutro kciuki za Twoje męża.
Kasiek,ekstra oceny!! Gratuluje. Ale miałaś obóz w pokoju
Vi, a dla mnie to ten wątek bardzo fajna sprawa. Nie mam tyle czasu, żeby głowny nadrobić, a tutaj was trochę znam, więc nawet jak przelece po łebkach 20 stron na weteranakch to i tak łapie mniej wiecej o co chodzi a na głównym za chiny. Mam nie kojarze, a w temat się wbbić to w ogole nie potrafie.
Snoopy, Śliczną masz Oliwcie. Dobrze, ze Ala tak Ci pomaga no i że nie jest zazdrosna o siostrę.
Anetka, ale zazdroszcze lenienia się...też bym tak chciała ;P.
Sali,wsplczuje jelitówki i szybkiego powrotu do zywych
Ja dzień dziecka w sumie to spędziałma w pracy. Zosia dostała w prezencie korale, spinki i klocki i radosci było co nie miara. Padam po tym weekendzie, intensywny był...
Witam
U nas po weekendzie
W sobotę pojechałam sobie do rodziców, jak przyjechałam to juz tesciowie byli i grila zrobiliśmy. Wczoraj bylismy na giełdzie i mąz kupił Zuzi motor elektryczny . Wczoraj wieczorem nie chciała z niego zejsc i z płaczem szła spac . Zasnęła w kasku którego nie chciała zdjąć.
Dzisiaj juz składniki pogotowałam na sałatke i ogórki ukisiłam:-)
Kasiek jeszcze raz napiszę gratki ocen
Snoopy super ze sobie tak świetnie radzisz
Anetka to ładnie sobie pospałaś
Co do blaneczki podejrzane było , super Aneta
U nas po weekendzie
W sobotę pojechałam sobie do rodziców, jak przyjechałam to juz tesciowie byli i grila zrobiliśmy. Wczoraj bylismy na giełdzie i mąz kupił Zuzi motor elektryczny . Wczoraj wieczorem nie chciała z niego zejsc i z płaczem szła spac . Zasnęła w kasku którego nie chciała zdjąć.
Dzisiaj juz składniki pogotowałam na sałatke i ogórki ukisiłam:-)
Kasiek jeszcze raz napiszę gratki ocen
Snoopy super ze sobie tak świetnie radzisz
Anetka to ładnie sobie pospałaś
Co do blaneczki podejrzane było , super Aneta
sali04
Mama-to moja kariera
Od razu wiedzialam ze to Troll mi pierwszej sie to nie zgadzało dlatego poprosiłam o zdjecie i wtedy Anecie napisałam ze sie ID nie zgadza nie wiem jak to sie dalej szuka no i Aneta znalazła. ZŁODZIEJKA!!!Szkoda ze tak szybko została z bana bo byłam ciekawa co bedzie pisac!!O ile zakłąd ze za chwile pojawi sie nowy TROLL ?/
Kurcze w sobote mial byc upał a podobno bedzie 21 stopni i burza wrrrr co roku od kąd Kaja sie urodziła pada i nie jest ciepło;/
Kurcze w sobote mial byc upał a podobno bedzie 21 stopni i burza wrrrr co roku od kąd Kaja sie urodziła pada i nie jest ciepło;/
Ostatnia edycja:
umi2
Witajcie, ale boje sie stoczyły i dobrze. Ja troche po wwekendzie odpoczęłam. Byliśmy na kulkach w sobotę a wczoraj na festynie i na grillu. Tylko nam się pogoda troche nie udała, cały dzien pochmurno, a potem padało.
Nadrobiłam na razie pi razy drzwi i mniej wiecej wiem co u was.
Nadrobiłam na razie pi razy drzwi i mniej wiecej wiem co u was.
reklama
pinky sky
Goisdia obóz jest cały czas A Zosia to prawdziwa dama
Malwina super Zuzia wyglądała na tym motorze i aż męża zawołałam żeby zobaczył i też w szoku był ż eona sobie tak świetnie radzi
Umi super że weekend Wam się udał
Dzięki dziewczyny za gratulacje Biorę się za coś Dominika mi po głowie skacze
A me dziecie kończy 2 lata i 8 miesięcy
Malwina super Zuzia wyglądała na tym motorze i aż męża zawołałam żeby zobaczył i też w szoku był ż eona sobie tak świetnie radzi
Umi super że weekend Wam się udał
Dzięki dziewczyny za gratulacje Biorę się za coś Dominika mi po głowie skacze
A me dziecie kończy 2 lata i 8 miesięcy
Ostatnia edycja: