reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

reklama
hejka:-) kurde jak by mi mało trolli bylo to jeszcze na MM sie wpierniczaja:-D:-)
ja tez uwazam ze weteranki dobra rzecz znamy sie jak łyse konie i nikt nas nie będzie inwigilował:-p
melduje się że zyjemy:-D z dnia na dzien ogarniam wszystko coraz lepiej i Ala wiecej rozumie, wolam ja ona przybiega i mi pomaga jak sama czegos zrobic nie moge;-)
liza Gratulacje dla męża!!:-)
kasiek Gratki boskich ocen!!:-)

My za tydzien pempkujemy:-D szkoda tylko że mi picolo nie bedzie juz wolno... Laski jakie soki ja mogę pić?

Snoopy najlepiej to wodę niegazowaną:p Wydaje mi się że na 100 % wypadają wszelkie cytrusowe , pestkowe np. wiśnia i truskawkowe
PIĘKNA TRUSKAWECZKA w sygnaturce!!!

Witam ;)
Liza,trzymam jutro kciuki za Twoje męża.
Kasiek,ekstra oceny!! Gratuluje. Ale miałaś obóz w pokoju ;)
Vi, a dla mnie to ten wątek bardzo fajna sprawa. Nie mam tyle czasu, żeby głowny nadrobić, a tutaj was trochę znam, więc nawet jak przelece po łebkach 20 stron na weteranakch to i tak łapie mniej wiecej o co chodzi a na głównym za chiny. Mam nie kojarze, a w temat się wbbić to w ogole nie potrafie.
Snoopy, Śliczną masz Oliwcie. Dobrze, ze Ala tak Ci pomaga no i że nie jest zazdrosna o siostrę.
Anetka, ale zazdroszcze lenienia się...też bym tak chciała ;P.
Sali,wsplczuje jelitówki i szybkiego powrotu do zywych ;)

Ja dzień dziecka w sumie to spędziałma w pracy. Zosia dostała w prezencie korale, spinki i klocki i radosci było co nie miara. Padam po tym weekendzie, intensywny był...

Witam

U nas po weekendzie

W sobotę pojechałam sobie do rodziców, jak przyjechałam to juz tesciowie byli i grila zrobiliśmy. Wczoraj bylismy na giełdzie i mąz kupił Zuzi motor elektryczny . Wczoraj wieczorem nie chciała z niego zejsc i z płaczem szła spac . Zasnęła w kasku którego nie chciała zdjąć.

Dzisiaj juz składniki pogotowałam na sałatke i ogórki ukisiłam:-)

Kasiek jeszcze raz napiszę gratki ocen

Snoopy super ze sobie tak świetnie radzisz

Anetka to ładnie sobie pospałaś

Co do blaneczki podejrzane było :tak:, super Aneta

Od razu wiedzialam ze to Troll mi pierwszej sie to nie zgadzało dlatego poprosiłam o zdjecie i wtedy Anecie napisałam ze sie ID nie zgadza nie wiem jak to sie dalej szuka no i Aneta znalazła. ZŁODZIEJKA!!!Szkoda ze tak szybko została z bana bo byłam ciekawa co bedzie pisac!!O ile zakłąd ze za chwile pojawi sie nowy TROLL ?/:-p

Kurcze w sobote mial byc upał a podobno bedzie 21 stopni i burza wrrrr co roku od kąd Kaja sie urodziła pada i nie jest ciepło;/

Ostatnia edycja:
Witajcie, ale boje sie stoczyły :) i dobrze. Ja troche po wwekendzie odpoczęłam. Byliśmy na kulkach w sobotę a wczoraj na festynie i na grillu. Tylko nam się pogoda troche nie udała, cały dzien pochmurno, a potem padało:sorry2:.

Nadrobiłam na razie pi razy drzwi i mniej wiecej wiem co u was.

reklama
Goisdia obóz jest cały czas:) A Zosia to prawdziwa dama:)

Malwina
super Zuzia wyglądała na tym motorze i aż męża zawołałam żeby zobaczył i też w szoku był ż eona sobie tak świetnie radzi:)

Umi super że weekend Wam się udał:)

Dzięki dziewczyny za gratulacje:) Biorę się za coś Dominika mi po głowie skacze:p

A me dziecie kończy 2 lata i 8 miesięcy:)

Ostatnia edycja:
Do góry