reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

kasiek ja też się zastanawiam.. bo tam głównie te młode zostały a ich jest mało przecież i nie mają z kipm pisac .. kilka z nas pisze tu i tu , części nie zagląda tu wcale.... :/
i jeśli chcesz z wszystkimi pisać to musisz 2 wątki ogarniać
ale z 2 strony na weteranki wyłoniły sie nowe (starsze) mamusie które przestały się jakiś czas tewmu udzielać
choć przecież tu też dużo piszemy to nadrabiania tyle samo co tam :/

nie wiem co o tym myslec :-p

reklama
|Bry niedzielnie|
Pogoda niby sie poprawiła bo sloneczko, ale cieplej ma byc od srody... wiec czekamyyy.... ;P
Jakie plany na niedziele?
My w domu siedzimy ;P
Mąz jutro do pracy na 6 do 16 ;P zobaczymy :tak

Kamcia no właśnie też nie wiem:p Jakoś tak ciężko:p

Liza
PLAN NA NIEDZIELĘ : Zakończyć sesje!!!

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dzisiaj 4 z organizacji celnej i to był ostatni więc czekam tylko na wyniki z dwóch poprzednich hehe w życiu chyba nie miałam takich dobrych ocen w semestrze:p

Wczoraj ze zmęczenia nie mogłam jeść a tyle dobroci teraz wpierniczam nugetsy z sosikami sałatkę z tortellini mmmmmmmmm a sama jestem bo siostrzeniec C ma zawody w judo i wszyscy poszli kibicować więc lenię się jeśli wszystko dobrze poszło to do października:p

Kamcia oglądałam tą 2gą zjeżdżalnię ale nie wiem czy zauważyłaś ale to sam ślizgawka bez podestu :-p nic mi samego kawałka plastiku :sorry2:

Kasiek gratulacje!! super oceny :tak:

Liza M znalazł nową pracę? super powodzenia :tak:

A dla mnie ten wątek to super sprawa ;-) nie ma ochoty ani czasu przebijać się przez 10tki jednozdaniowych postów które piszą właśnie "swieże" mamy :sorry2:

Dziewczyny jak mi się nic nie chce. Najchętniej położyłabym się i spała :-p
Zuzia u teściów dzisiaj, a my się lenimy cały dzień ;-) pogoda taka nijaka.
P. od jutra ma urlop do 15 czerwca a tu ciągle deszcz ma padać. Bez sensu, co za pogoda, ja chcę ładny czerwiec, chce lato, a nie jakąś jesień :baffled:

Vi to widzę, że fajnie spędziłyście Dzień Dziecka :tak: My wczoraj byłyśmy na festynie z okazji Dnia Dziecka i Zuzia radochę miała :-)
Co do konkursu, to tym razem nie dla mnie, nie wiem jak zmusić mojego niejadka do jedzenia ;-)
Ja mam fajne kolczyki dla Zuzi, nie wiem czy widziałaś. W ogóle się nie odpinają. Tyle, że srebrne są.

kasiek gratuluję :-)

Liza powodzenia dla męża w nowej pracy :tak:

Jak dla mnie to ten wątek jest fajny, ale już nie ogarniam głównego. Musiałabym chyba cały dzień siedzieć przy kompie, żeby to wszystko nadrabiać :-p

Mamy trolla na młodych tak jak myslałam....

Ja umieram dzisiaj tak mnie krzyz boli i nogi ze do 17 lezałam w łozku i wyłam z bólu do tego sraczka i wymioty i to raczej jelitówka zbiegła sie z kacem bo D ma takie same objawy do tego temp.
Myslalam ze drugi raz sie nie zaraze a jednak;/;/

reklama
Do góry