reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

kasiek ja też się zastanawiam.. bo tam głównie te młode zostały a ich jest mało przecież i nie mają z kipm pisac .. kilka z nas pisze tu i tu , części nie zagląda tu wcale.... :/
i jeśli chcesz z wszystkimi pisać to musisz 2 wątki ogarniać
ale z 2 strony na weteranki wyłoniły sie nowe (starsze) mamusie które przestały się jakiś czas tewmu udzielać
choć przecież tu też dużo piszemy to nadrabiania tyle samo co tam :/

nie wiem co o tym myslec :-p

reklama
|Bry niedzielnie|
Pogoda niby sie poprawiła bo sloneczko, ale cieplej ma byc od srody... wiec czekamyyy.... ;P
Jakie plany na niedziele?
My w domu siedzimy ;P
Mąz jutro do pracy na 6 do 16 ;P zobaczymy :tak

Kamcia no właśnie też nie wiem:p Jakoś tak ciężko:p

Liza
PLAN NA NIEDZIELĘ : Zakończyć sesje!!!

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dzisiaj 4 z organizacji celnej i to był ostatni więc czekam tylko na wyniki z dwóch poprzednich hehe w życiu chyba nie miałam takich dobrych ocen w semestrze:p

Wczoraj ze zmęczenia nie mogłam jeść a tyle dobroci teraz wpierniczam nugetsy z sosikami sałatkę z tortellini mmmmmmmmm a sama jestem bo siostrzeniec C ma zawody w judo i wszyscy poszli kibicować więc lenię się jeśli wszystko dobrze poszło to do października:p

Kamcia oglądałam tą 2gą zjeżdżalnię ale nie wiem czy zauważyłaś ale to sam ślizgawka bez podestu :-p nic mi samego kawałka plastiku :sorry2:

Kasiek gratulacje!! super oceny :tak:

Liza M znalazł nową pracę? super powodzenia :tak:

A dla mnie ten wątek to super sprawa ;-) nie ma ochoty ani czasu przebijać się przez 10tki jednozdaniowych postów które piszą właśnie "swieże" mamy :sorry2:

Dziewczyny jak mi się nic nie chce. Najchętniej położyłabym się i spała :-p
Zuzia u teściów dzisiaj, a my się lenimy cały dzień ;-) pogoda taka nijaka.
P. od jutra ma urlop do 15 czerwca a tu ciągle deszcz ma padać. Bez sensu, co za pogoda, ja chcę ładny czerwiec, chce lato, a nie jakąś jesień :baffled:

Vi to widzę, że fajnie spędziłyście Dzień Dziecka :tak: My wczoraj byłyśmy na festynie z okazji Dnia Dziecka i Zuzia radochę miała :-)
Co do konkursu, to tym razem nie dla mnie, nie wiem jak zmusić mojego niejadka do jedzenia ;-)
Ja mam fajne kolczyki dla Zuzi, nie wiem czy widziałaś. W ogóle się nie odpinają. Tyle, że srebrne są.

kasiek gratuluję :-)

Liza powodzenia dla męża w nowej pracy :tak:

Jak dla mnie to ten wątek jest fajny, ale już nie ogarniam głównego. Musiałabym chyba cały dzień siedzieć przy kompie, żeby to wszystko nadrabiać :-p

Mamy trolla na młodych tak jak myslałam....

Ja umieram dzisiaj tak mnie krzyz boli i nogi ze do 17 lezałam w łozku i wyłam z bólu do tego sraczka i wymioty i to raczej jelitówka zbiegła sie z kacem bo D ma takie same objawy do tego temp.
Myslalam ze drugi raz sie nie zaraze a jednak;/;/

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry