reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

sali śliczne kolczyki, Kaja będzie ładnie się w nich prezentować ;-) a gra to dla Was wspólna i też super, może Kaja od razu załapie o co chodzi i też sobie pogra, a jak nie to na pewno za rok :tak:
Zdrówka dla Kai ;* oby szybko przeszło.
Mojej za to od rana z nosa ciągle leci :dry:

snoopy czyli Oliwka póki co grzeczna. Aż sobie przypomniałam jak Zuzia wisiała na cycu. 45 minut jadła, robiła sobie przerwę 30 minutową i znowu 45 minut jadła :-p i zazwyczaj upominała się o jedzenie właśnie wtedy, kiedy ja jadłam no obiad.

https://www.babyboom.pl/forum/klub-...minka-noworodka-58752/index5.html#post8625686 Zuzi minki są the best :-):-)

reklama
Anetka zdrówka dla Zuzi, mam nadzieję że do jutra pogoda się poprawi u Nas niestety ma padać cały weekend :sorry2:

Sali biedna Kaja mam nadzieje że jej szybciutko minie. A kolczyki i gra super na pewno będą zadowoleni :-)

Umi,Malwina nie wiem kiedy egzamin w piątek idę się zapisać dopiero ;-) czeka się ok miesiąc dam znać jak będę miała konkretny termin.

Malwina współczuje nocki.

Julka na dzień dziecka prezenty dostanie w piątek :tak: pojedziemy we 3kę i sama wybierze sobie rowerek i do tego jeszcze zamówimy jej zjeżdżalnie tą:
LITTLE TIKES WIELKA ZJEZDZALNIA ZIELONA (2361696007) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
lub tą:
Smoby WIELKA ZJEŻDŻALNIA XL TOBOGGAN Powłoka UV (2361695912) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zależy jak z kasą będziemy stać :tak: Ode mnie żeby nie było smutno dostała dzisiaj nowe kredki i kolorowankę ;-)

Snoopi to,że często domaga się jedzenia to normalne u piersiastych dzieci;-) Maja jadła w zasadzie non stop:-D Później miałam nawet ten luksus,że padła spać na jakieś pól godziny, walnęła koope w papka i znowu Cycy :-) Najważniejsze,żeby dobrze chwytała i opróżniała pierś a problemów mieć nie będziesz.

Wszystkim maluchom wszystkiego co najlepsze w DD :-)

Ja Majkę zabieram jutro na rowerowe zakupy z okazji Dnia Dziecka,bo póki co nie mam dla niej żadnego prezentu

Kama osobiscie pierwsza bym wybrała chyba....tamta niby dłuzsza ale to przedłuzenie jest juz na płaskim wiec i tak stanie w miejscu pewnie .

Ja dzisiaj pol dnia Monster High szukałam ...waham sie miedzy 3 ,Kaja tez bo najpierw jak pytałam mowila ze czarna ,teraz pytam a ona ze niebieska,mówie ze ma sie zastanowic jaka,a ona mysli mysli i mówi:czarna i niebieska haha

Wahamy sie miedzy tymi:
Mattel MONSTER HIGH Cleo de Nile POZNAŃ (2365050529) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

5MONSTER HIGH - LALKA LAGOONA BLUE - ORYGINAŁ USA (2365077996) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Lalka Monster High Nefera de Nile w WARSZAWIE (2390044921) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

W ogóle na tej blond jakie przebitki..od 115 z dostawa do 170 czuby!

Sali mi się najbardziej właśnie blondi podoba zarąbista jest :tak:

Właśnie to przedłużenie wydaje mi się dobrym rozwiązaniem będzie czas żeby wyhamować ślizg bo Julka jest z tych który za żywioł idą :-D jak dojeżdża do końca zjeżdżalni na placu zabaw podkula nogi i leci doopą :-D i będzie ryła tyłkiem w trawę no i ta możliwość podłączenia szlauchu z wodą fajne rozwiązanie na upał kiedy plastik rozgrzany i usiąść się nie da, ale decyzja jeszcze nie podjęta przyjedzie tatuś i zdecyduje bo na razie tylko tą pierwszą widział :tak:

Ja mam z rury kanalizacyjnej i tez dobrze i tez waz bedziemy kłasc a zjezdzalnie w basen wkładac i aquapark jak ta lala haha

Mi blond sie podobała ale ma skromne przyodzienie no i Kaja wybrała czarna a wiec zostaje czarna;)

kama ta druga zjeżdżalnia fajna :tak:
U nas jutro ma padać deszcz i ma być aż całe 13 stopni :sorry2:

sali fajna lalka. Skoro Kaja wybrała to na pewno będzie zachwycona :-)

Gracek z M mała widzieli na 2 dobę po porodzie i ze szpitala wyjśc nie chcieli. Teraz zobaczą dopiero jutro wiecie co? M się do niczego nie nadaje... ma 15min do naszego domu a nawet ani razu nie zajrzał i nie zapytał czy czegos potrzebuja!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sali śliczne zdjęcie Kai ale było dać kolorowe weselsze by było:) Śliczne kolczyki:) Zdrówka dla Kai:) Czarna najfajniejsza.

Liza
Ty to w ogóle wymiatasz:p

Umi
mówisz że mam nie pisać??:p

Anetka
zdrówka dla Zuzia:) I gratulacje:)

Malwina współczuję;/

Snoopy
oj dasz radę trochę odpoczniesz i wejdziesz na obroty a Alunia kochana siostrzyczka:)

Kamma super ta zjeżdżalnia:)

Aaaaa dzisiejszy dzień zaliczam do udanych zaliczenie z ekonomii menadżerskiej zaliczyłam wymiotłam zadania:p:p Jeszcze czekam na email czy też tak dobrze mi poszło na teście egzaminacyjnym:D I Pani od rosyjskiego tak pięknie pani mówi dam Pani 4+ a do indeksu 4 bo troszkę słabiej Pani pisze hahaha no padłam jak to usłyszałam:p
Domka jednak dostała taki namiot z rurą o taki NAMIOT z tunelem DOMEK # TUNEL # IGLO # 280 cm (2358036486) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. no zabawa od rana niesamowita bo jeszcze przed uczelnią pojechałam:)
Padam rozłożyłam jej ten namiot na strychu:) Dziś jakoś poszło ale jutro czarno to widzę:p:/

Dzieciaczki wszystkie kochane mnóstwo promyczków słońca i uśmiechów na buziaczkach:)

201206012210.jpg201206012213.jpg201206012214.jpg Dzisiaj dziecię śpi w namiocie:p

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiek ja lubie czarno białe;) Poza tym to znajomi głosuja a nie jakis jury hihi...i nie mamy szans tak czy tak bo liderzy maja ponad 600 głosów :szok:ja za pozno sie obudziłam hehe
Namiot super tez myslalam o czyms takim...no zobacze co mój tata wymysli dla niej chcialam rolki albo własnie cos takiego to mu podpowiem;)
Ma na dzialce taki domek DOMEK LITTLE TIKES (2381008935) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a namiotu nie ma a to fajna zabawa;)
Hahah pierwsza nocka Domki pod namiotem;P Nastepna bedzie z chłopakiem;))

Ostatnia edycja:
Do góry