reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
Pisze z tel,wiec nie widze zdjecia malej Olivki.
Umi u mnie netu brak nawet komorki miec nie mozesz przy sobie.
Feme osobiscie nie leza mi farby Sayos a juz napewno nie kosmetyki. Kolor fajny,ale jednak wziełabym Loreal
Anetka chyba w weekend skorzystam z przepisu.
Dziewczyny nie drukujcie tyle,bo po 2dniach znowu wypadne z obiegu;-)
Umi u mnie netu brak nawet komorki miec nie mozesz przy sobie.
Feme osobiscie nie leza mi farby Sayos a juz napewno nie kosmetyki. Kolor fajny,ale jednak wziełabym Loreal
Anetka chyba w weekend skorzystam z przepisu.
Dziewczyny nie drukujcie tyle,bo po 2dniach znowu wypadne z obiegu;-)
pinky sky
Fanka BB :)
Gosia to czekam na efekty w sumie ja nigdy aż taka blond jeszcze nie byłam
Malwina ooo to widzę polowanie się udało
Snoopy jaka Oliweczka cudowna śliczna jest nie mogę się na patrzeć i troszkę zazdroszczę I kolejna tyle co moja Domka waży Twoja tylko 10g lżejsza Szybko wracajcie do nas
Lolkak no musisz się wprawić i nie uciekać na tak długo Ja też nie nadążam
Dobra lecę po zakreślacz do sklepu i się biorę za naukę
Malwina ooo to widzę polowanie się udało
Snoopy jaka Oliweczka cudowna śliczna jest nie mogę się na patrzeć i troszkę zazdroszczę I kolejna tyle co moja Domka waży Twoja tylko 10g lżejsza Szybko wracajcie do nas
Lolkak no musisz się wprawić i nie uciekać na tak długo Ja też nie nadążam
Dobra lecę po zakreślacz do sklepu i się biorę za naukę
lolkak
Październikowa Mama Mai
kasiek88 dopóki mam transfer danych to będę zaglądać a jak mi się skończy to będzie bida
Liza
Lolkak fanie ze zaglądasz
Snoopy super malutka! :-)
Ja nie mam weny.... :-(
Snoopy super malutka! :-)
Ja nie mam weny.... :-(
lolkak
Październikowa Mama Mai
Liza widzę,że nie długo masz urodzinki młodego:-) Co szykujesz?
Liza
Lolkak nom urodzinki tuż tuż... niewiem czy cos bede szykowac wogóle... u nas nie wyprawia sie tak urodzin dla dzieci co roku, jedynie jakis torcik moze zrobie z truskawkami bo mlody uwielbia, i tyle. chrzestna dała juz prezencik na dzien dziecka plus urodzinki mlodemu i 2 dni temu urodzila takze jakby chciala to nie przyjedzie już. a chrzestny tez zapracowany ;P choc moze wpadnie jakiegos dnia... ;] nic konkretnego sie nie da zorganizowac... ;]
A i teraz sie wszystko skomplikowalo.... :-(
A i teraz sie wszystko skomplikowalo.... :-(
lolkak
Październikowa Mama Mai
Liza Maja za to ostatnio pała wstrętem do truskawek ;-) Ważne,że zawsze jakiś mały symbol dziecięcego święta jest.
reklama
.Aneta.
umi u mnie tak samo, Zuzia i P Tzn normalnie to Zuzia aż tak bardzo nie przepada, ale te jej bardzo smakują. Cóż.. zrobiłam 17 zostały tylko 2
wampi to może i ja spróbuję z tymi witaminami a jak się je kupuje? w jakimś kremie czy jak?
Gosdia to odżywkę też kupię będę próbowała wszystkiego po kolei ;-)
Wychowywać to trzeba właściwie od początku, trzeba ustalić jakieś zasady i się ich trzymać, bo później dziecko na głowę wejdzie.
Ty pracujesz w Rossmannie? Jak tak to w którym?
gosia będziesz robić bułki? Jak zrobisz to powiedz czy smakują ;-)
Malwina Zuza łobuzuje, jak zawsze. Gada ciągle i buzia jej się dosłownie nie zamyka czasami aż nie chce się już słuchać
snoopy ale masz śliczną córcię :-) piękna
lolkak heh widzę, że wszystkie bułki będą robić ;-) myślę, że warto. P powiedział, że tak właśnie powinny smakować bułki ;-)
Liza co się stało? :-(
Tak czytam o farbowaniu to i ja mam ochotę na jakiś nowy kolor :-) ale boję się, że znowu wyjdzie mi za ciemny i będę musiała rozjaśniać a tego chcę uniknąć mam tą swoją niby sprawdzoną farbę więc chyba na razie przy niej zostanę, ale naprawdę inny kolorek bardzo kusi
wampi to może i ja spróbuję z tymi witaminami a jak się je kupuje? w jakimś kremie czy jak?
Gosdia to odżywkę też kupię będę próbowała wszystkiego po kolei ;-)
Wychowywać to trzeba właściwie od początku, trzeba ustalić jakieś zasady i się ich trzymać, bo później dziecko na głowę wejdzie.
Ty pracujesz w Rossmannie? Jak tak to w którym?
gosia będziesz robić bułki? Jak zrobisz to powiedz czy smakują ;-)
Malwina Zuza łobuzuje, jak zawsze. Gada ciągle i buzia jej się dosłownie nie zamyka czasami aż nie chce się już słuchać
snoopy ale masz śliczną córcię :-) piękna
lolkak heh widzę, że wszystkie bułki będą robić ;-) myślę, że warto. P powiedział, że tak właśnie powinny smakować bułki ;-)
Liza co się stało? :-(
Tak czytam o farbowaniu to i ja mam ochotę na jakiś nowy kolor :-) ale boję się, że znowu wyjdzie mi za ciemny i będę musiała rozjaśniać a tego chcę uniknąć mam tą swoją niby sprawdzoną farbę więc chyba na razie przy niej zostanę, ale naprawdę inny kolorek bardzo kusi