reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

Wampi u nas jakos leci: a w sumie to moze i sie pozmeinialo:D
Alan niegrzeczny,czuje sie jak bym miala z 3 dzieci:)
Z T bardzo dobrze mis ie uklada:)
jutro ide odebrac pozew od prawniczki bo podalam ojca alana o alimenty,tzn bede podawac,ale wszytsko z nim obgadalam wiec to bedzie tylko formalnosc:)
a co tam u Was?

reklama
Hej Wam
No i się nie wkręce w ten wątek.. Nie daje rady, tyle produkujecie:-D:-D:-D

Liza fakt nie znamy sie;-) Hmm jestem Baśka, mam 27 lat, mieskzam na śląsku.. Mam 5 letnia córke Lene i małego okruszka w brzuszku:-) A na BB to juz szmat czasu jestem;-) Jak to dziewczyny pisza ze starej ekipy;-)

Snoopy ogromne gratulacje.. Oliwka prześliczna:-)

hej

baska milo poznac:-) co tam nie wkręcisz sie, dasz rade, wazne ze zajrzysz i cos naskrobiesz ;-) :tak:
fikusek witaj fajnie ze u was wsio oki :-)
Lolkak no to mloda Ci sie uspokoiła troszke :-) pokazesz nam ją?

Gosia też miałam fazę że miałam bardzo ciemny brąz aż czarne teraz mi się odwidziało:)

Liza też bym chciała takie małe zrobić a zawsze wychodzi z tego jakaś mega biba bo teściowa a to jeszcze naszykuje a to bo moi rodzice przyjeżdżają to wiesz:p Po za tym za zwyczaj wszyscy się zjeżdżają to domowników jest chyba z 11 czy 12 sztuk...

Anetka zostaw teraz bardzo ładnie wyglądasz:) też mi się mega przetłuszczają;/

Muszę i ja kupić odżywkę bo moje paznokcie pożal się boże...

Gosdia o weź przestań ja czekam na kaskę i tez polecę do lumpika:p

Fikusek
witaj:) oj Twój niegrzeczny bo chłopak a moja?? Uważa się za damę a zachowuje się....

BAsiu witaj:)

Oj poszłam spać o 3... Mam na dzieje że się opłaci:p W sumie spać mi się nie chciało ale muszę za dnia funkcjonować kawa bez mleka lepiej na mnie działa;)

Hejka

Zuzia wczoraj nie miała drzemki i padła sama o 18.40 i spała do 7.20 . Az mi wczoraj dziwnie było wieczorem ( bo ostatnio chodziła o 22 spac), taka cisza i wogóle , normalnie mi się nudziło .

Fikusek fajnie ze jestes i ze ok

Baska witaj,

Witam,
Glowa mi peka, dzis jade z malym na wies o 16 moj dziadek po nas przyjezdza.
Maly jest strasznie podly, rzuca czym sie da, wysypuje, krzyczy a gdy nie pozwalam wkladam go do lozeczka bo bije i drapie czasami gryzie. Dobra lece Ł cos ugotowac zeby mial co jesc przez te 2 dni

Ja od rana zły humor mam z K się pożarłam... eh szkoda gadać.

Śniło mi się dzisiaj że byłam u fryzjera :-D i mi zrobiła babka czarno-biało-zielono-fioletowo-różowe włosy :-D:-D:-D niezły czad :-D a najlepsze że mi się podobało :-D :-p

reklama
Witam,
Anetka, włosy to też moje utrapienie. Ja muszę myć co dzień rano, bo jak myła bym wieczorem to w południe już mam tłustawe :/ Chyba tak je przyzwyczaiłam.
Fikusek, dobrze, że się układa. ;)
Liza, Głowa do góry!;)
Kasiek, podziwiam ja bym tyle nie siedziała ;P. No, ale każdy ma inne ambicje ;P mi sie juz nie chce uczyc hehe ;P
Anula, to widze, że nie tylko mojej odbija...

Ja mam mega problem z Zosia już 5 dni kupki nie robi. Dałam jej czopek glicerynowy i dalej dooopa kupy nie ma :/ A W nocy tak marudzi, wydaje mi się, ze ta kupka jej ciąży na kiszkach ;/

Do góry