reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

gosidia nie pozwól sobie wejsc na głowę, dziecko jest małe ale warto tłumaczyć od saego początku bo potem zostaniesz z ręką w nocniku...
snoopy Cudna kruszyna, a w sumie nie taka znowu kruszyna:tak:

reklama
Pisze z tel,wiec nie widze zdjecia malej Olivki.

Umi u mnie netu brak :dry: nawet komorki miec nie mozesz przy sobie.

Feme osobiscie nie leza mi farby Sayos a juz napewno nie kosmetyki. Kolor fajny,ale jednak wziełabym Loreal

Anetka chyba w weekend skorzystam z przepisu.

Dziewczyny nie drukujcie tyle,bo po 2dniach znowu wypadne z obiegu;-)

Gosia to czekam na efekty w sumie ja nigdy aż taka blond jeszcze nie byłam:)

Malwina
ooo to widzę polowanie się udało:)

Snoopy
jaka Oliweczka cudowna śliczna jest nie mogę się na patrzeć i troszkę zazdroszczę:) I kolejna tyle co moja Domka waży Twoja tylko 10g lżejsza:) Szybko wracajcie do nas;)

Lolkak no musisz się wprawić i nie uciekać na tak długo:p Ja też nie nadążam:p

Dobra lecę po zakreślacz do sklepu i się biorę za naukę:)

kasia,narazie mam balejaż i tak zostanie do wakacji a po wakacjach chce je rozjasnic bardziej. A zawsze mialam czarne:)
liza​ nie smutaj :*

Lolkak nom urodzinki tuż tuż... niewiem czy cos bede szykowac wogóle... u nas nie wyprawia sie tak urodzin dla dzieci co roku, jedynie jakis torcik moze zrobie z truskawkami bo mlody uwielbia, i tyle. chrzestna dała juz prezencik na dzien dziecka plus urodzinki mlodemu i 2 dni temu urodzila takze jakby chciala to nie przyjedzie już. a chrzestny tez zapracowany ;P choc moze wpadnie jakiegos dnia... ;] nic konkretnego sie nie da zorganizowac... ;]
A i teraz sie wszystko skomplikowalo.... :-(

reklama
umi u mnie tak samo, Zuzia i P :-p Tzn normalnie to Zuzia aż tak bardzo nie przepada, ale te jej bardzo smakują. Cóż.. zrobiłam 17 zostały tylko 2 :szok:

wampi
to może i ja spróbuję z tymi witaminami :tak: a jak się je kupuje? w jakimś kremie czy jak?

Gosdia to odżywkę też kupię :-p będę próbowała wszystkiego po kolei ;-)
Wychowywać to trzeba właściwie od początku, trzeba ustalić jakieś zasady i się ich trzymać, bo później dziecko na głowę wejdzie.
Ty pracujesz w Rossmannie? Jak tak to w którym? :-p

gosia będziesz robić bułki? Jak zrobisz to powiedz czy smakują ;-)

Malwina Zuza łobuzuje, jak zawsze. Gada ciągle i buzia jej się dosłownie nie zamyka :szok: czasami aż nie chce się już słuchać :-p

snoopy ale masz śliczną córcię :-) piękna :tak:

lolkak heh widzę, że wszystkie bułki będą robić ;-) myślę, że warto. P powiedział, że tak właśnie powinny smakować bułki ;-)

Liza co się stało? :-(

Tak czytam o farbowaniu to i ja mam ochotę na jakiś nowy kolor :-) ale boję się, że znowu wyjdzie mi za ciemny i będę musiała rozjaśniać a tego chcę uniknąć :sorry: mam tą swoją niby sprawdzoną farbę więc chyba na razie przy niej zostanę, ale naprawdę inny kolorek bardzo kusi :-p

Do góry