reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

201205252192.jpg201205262206.jpg

Wstawiam Wam mój biały łeb i naszą weselną trójkę:)

reklama
femme syoss najlpesza
kasiek genialnie ci w tym kolorze i w ogóle super wyglądaliście:tak:
anetka to musiało smakować, ja mam dwa bułkowe odkurzacze w domu jeden duży drugi mały wiec kiedyś zrobie:tak:

Kasiek pasuje Ci taki kolor;-)swietnie wygladaliscie:tak:a sukienka boska, gdzie kupilas?
Femme ja bym malowala na ten ciemniejszy bo u mnie po jasniejszych kolorach wlosy po kilku myciach robia sie rude. co do farb mi najdluzej trzyma sie garnier naturals

Hej ;)

Kasiek, nie panikuj ;P ogarniesz zobaczysz. A we włosach Ci bardzo ładnie. Też stopniowo przechodzę na jasniejszy blond.
Anetka, ja na pznokcie używam odzywki EVELINE 8w1. Jak dla mnie jest rewelacyjna, nie łamią się, nie rozdwajają i są naprawde mocniejsze.
Snoopy, GRATULUJE !!!!!!!!! Nareszcie się doczekłaś Oliwci po drugiej stronie ;)

Czy rok i 3 miesiące to odpowiedni czas zeby dziecko wychowywać... Bo to chyba taki wiek, że moja Zofia próbuje rządzić... Muszę zacząć terapię wstrząsową:>?
No a my dzisiaj ruszamy na lumpy, może znajdę coś ciekawego;)

Dzięki dziewczyny:) Mój ojciec jak mnie zobaczył powiedział że teraz już całkiem wyglądam jak jego siostra a moja chrzestna heheh ale mi się bardzo podoba i się świetnie czuję:)

Anula
ze względu na zbyt dużą liczbę wesel w tym roku nie kupuję mam dwie siostry jeszcze:p Ale tą akurat od koleżanki pożyczyłam dała chyba 60-80zł w Vero modzie

Femme ja bym też malowała na ciemniej bo miałam kiedyś takie zboczenie i po prostu mi się podoba

Gosdia bo ja taka dup.. wołowa jestem i panikuje:) Najwyżej będę poprawiać dawno nic nie poprawiałam bo odkąd zaszłam w ciążę wszytsko w pierwszym terminie:p Ja to dwa podejścia i są jaśniutkie ale to pasemka więc nie takie super jasne bo i mam ciemne pod spodem:)
Moja to już ma dawno terapię wstrząsową bo bym ten szogun na głowę wlazł:p

Ostatnia edycja:
ANETKA dasz rade wyslac mi przepis na te buuuły???:) ooo juz mam :)

SNOOPY super gratulacje!!!!!:)
KASIA też chce blond powoli rozjaśniam:)
LOLKAK hej, co u Was?

reklama
Ale wy piszecie

Ja własnie gotuje brokuły do sałatki, mniam

Byłam weszłam na lumpie i kupiłam szlafrok, kurtkę i 2 bluzki dla mnie za 20 zł

Femme ja Ci tez zazdroszcze wypadu do Chorwacji , marzy mi się tam pojechać

Anetka moze i ja spróbuje przepisu :-) a jak tam Zuzia??

Kasiek ​nie przejmuj się napewno dasz radę , slicznie wyglądasz

Do góry