kasica88
Fanka BB :)
Saga ja to wogole mam prze...bane, bo nie dosc ze mieszkam z tymi debilami to nawet nie mam wyjscia ewakuacyjnego. z checią bym sie wyprowadziła ale nie mam gdzie, a mój to tez taka dupa nie potrafi nic zrobic. Niby jest po mojej stronie i mnie broni ale co ztego jak cały czas sie sytuacja powtarza. Wogóle to czekamy na sprawe spadkową i jak tak dalej pójdzie to nie wybudujemy domu co najwyżej to z kartonów pod mostem. Tak mnie wpeniła dzis że nawet nic nie jadłami oczywiscie zaraz znowu haja z moim bo nic nie jej. ale jak pomyśle ze mam isc na dół i coś zobie zrobić to mi sie odechcewa, zreszta w gardle by mi staneło.
ps. ogólnie mamy też prze....ane bo mamy krucho z kasa, i nawet jak bym chciała sie wyprowadzic to nie ma za co
jeszcze jedno
przyszszła ta zołza przed chwila i jak by nigdy nic do mnie z tekstem: o ktroej jutro wstajesz bo chciałabym jechac na zakupy.K... mać szlak mnie trafi
ps. ogólnie mamy też prze....ane bo mamy krucho z kasa, i nawet jak bym chciała sie wyprowadzic to nie ma za co
jeszcze jedno
przyszszła ta zołza przed chwila i jak by nigdy nic do mnie z tekstem: o ktroej jutro wstajesz bo chciałabym jechac na zakupy.K... mać szlak mnie trafi
Ostatnia edycja: