reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

jestem :)Gosc poszedl i luzik objadlismy sie i oddychac ciazko :)Siedzenie przy stole mi nie sluzy i po obiedzie poszlismy wszyscy na sofe oni pili sobie winko ,ja jadlam lody i nagle jak mnie nie zakuje cos w brzuchu az musialam wstyc i sie w pol zlamac :/ M bialy i pyta czy po auto ma leciec szefowa patrzy na mnie i pyta co juz :)Powtozylo sie 2 razy w 15 min odstepach i przeszlo :)teraz nie wiem czy to skurcze czy brzuch protestowal bo mam wzdecia a przy kims nie wypada :-D

reklama
Oj dziewczyny dajcie spokój Izuli z tymi pytaniami :sorry:

Iza ja też mam ciążę donoszona a też nie chce jeszcze rodzić i cię rozumiem. Zobaczysz że jeszcze i ten tydzień pochodzisz z brzuszkiem:happy:

Jeśli nie jest zmieniona w żaden sposób chorobowo(widoczny) to zrób sobie delikatny peeling drobnoziarnisty omijając sutki , potem umyj, osusz i nałóż krem na piersi.

To powinno pomóc.

Tylko nie przesadzaj z tarciem!!!i obowiązkowo na koniec krem lub oliwka jak wolisz.

Jeśli nie masz peelingu (może być taki do twarzy) to gąbeczką pomasuj delikatnie skórę na piersiach a potem także obowiązkowo krem.

Najwidoczniej złuszcza Ci się obumarły naskórek.

mozliwe ze tak jest...
dzieki za rade:tak:

A moja Mala jak sie dzie rozszalala to mnie zgielo w pol i sie ruszyc nie moglam :eek: Jest juz nisko chyba i chyba w szyjke kopie, ale tak ?
Skurcze tez mnie dzis lapaly, ale ja to sie ciesze bo tak naprawde to wcale nie takie to proste urodzic w juz donoszonej ciazy, czasami to takie bole mozna miec i z 3 tygodnie.

A dziewczyny sie rozkrecily na dobre, tylko fakt, troche nie z tej strony kolejki , no ale napewno juz teraz wszystko bedzie dobrze :-)

Wzielam tabletki co mi w szpitalu dali i mam nadzieje ze bedzie ok :)W sobote chcemy isc na urodziny takze uzgodnilysmy z myszka ze jak cos to przyszla niedziela :)A teraz ide polezec bo mnie wszystko boli dosc sie dzisiaj nasiedzialam :)

reklama
ja to w sumie skurcze miałam tylko kilka razy, w nocy najczęściej:eek:

póki co Mały nieobrócony (czuje jak kopie na raz w lewy i prawy boczek), regularnych skurczy brak - raczej wcześniej nie urodzę:-D:-D:-D:-D

dziwna jakaś jestem chyba:sorry:

EDIT: Iza zastanów się dobrze, jak zareagujesz....to, że płakał o niczym nie świadczy
Może to złe porównanie, ale ci, którzy leja swoje żóny tez płaczą i przepraszają
a potem znowu jest tak samo...

Do góry