reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
tabasia wiem wlasnie ze to pierwsza ciaza i wlasnie to jest najgorsze bo kurka nie wiadomo co i jak... a ze ja panikara jestem i wk®ecam sobie duzo dziwnych rzeczy to robi to swoje... ale brzusio mi po pomaranczy raz lekko podskoczyl wiec dzisiaj antos sie wysilil do 4 ruchow... no nic mniejmy nadzieje ze jutro bedzie lepiej i ze niedlugo ruchy naszych dzieciakow beda mocniejsze i codziennie intensywnie beda sie ruszaly:tak: pietra troche mam jeszcze ze tak kiepsko sie rusza ale no nie bede chodzic na usg co tydzien...

madzia84 witamy cieplo ;-)

jej kurka jeszcze tydzien i sie zacznie 6 miesiac :szok: ale to leci makabra.... :eek:

a cio sie dzialo ze w szpitalu bylas?? jej mnie na szczescie omija szpital ale na poczatku ciazy mnie chcieli wziac to powiedzialam ze sie nie zgadzam i mi wypisal zagrozenie poroieniem poszlam na drugi dzien do mojeg gina i mowila ze ok jest ... i mam uczulenie na opolska izbe przyjec...

reklama
Dziewczyny a ja wpadlam w panike.W szkole syna choruja dzieci na swinska grype,a ja dopiero przed chwilka sie dowiedzialam.Corka mojej kolezanki choruje,dzieki Bogu ona ma ta lzejsza wersje bez wymiotow,ale podobno w szpitalach juz nie robia testow bo braklo.Caly szpital zawalony dziecmi.Kurcze teraz to juz chyba maluchow nie spuszcze z oczu,ale do szkoly musza chodzic.Dziwi mnie tylko ze szkola nic nie informuje,w zwszlym roku byl w sasiedniej szkole 1przypadek to chcieli wszystkie szkoly zamykac.W zeszlym tygodniu kazali tylko maluchy obserwowac i przy przeziebieniach nawet zostawiac w domu.Ale przeciez ta grypa u dzieci 10 dni sie rozwija a u doroslych 3.Boje sie tez o siebie bo podobno ciezarne sa szczegolnie sa narazone na komplikacje po tej grypie.Normalnie nie wiem co robic.Ale tak mysle ze jakby juz mialy sie zarazic to juz by cos zlapaly.

Do góry