reklama
uffff, zrobiąm włąśnie liste najpotrzebniejszych rzeczy, o matko ile tegomusimy zacząć już coś kupować, bo się kasowo nie wyrobimy ze wszystkim...dzis jade z M na zakupy wieczorem i może coś fajnego wychaczę:-)
znalazłam fajną (tak mi się wydaje )firmę z wózkami i nie drogą:-):
www.bebetto.pl/
znalazłam fajną (tak mi się wydaje )firmę z wózkami i nie drogą:-):
www.bebetto.pl/
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
tabasia bo ja chyba osiol jestem jak nie wiem... ale zadzwonilam do gina i powiedzial ze czasem moze tak byc tak jak marti pisala... boze ale ja jestem głąb przeciez tydzien temu sama sie o to mojego gina pytalam.... chyba mi na mózg siada ta ciąża... jestem przewrazliwiona i az mi wstyd ze tak panikuje... co sie ze mna dzieje ehhh
sama bym poszla na zakupy duze dla dzidzia ale kurka wyjazd mamy w piatek do kielc i do 3-ego zostajemy takze musielismy odlozyc... ale po dziesiatym biore swojego za chabety i idziemy lowic zdobycze :-)
sama bym poszla na zakupy duze dla dzidzia ale kurka wyjazd mamy w piatek do kielc i do 3-ego zostajemy takze musielismy odlozyc... ale po dziesiatym biore swojego za chabety i idziemy lowic zdobycze :-)
missiiss1301
marti milych zakupow !!!!;-)
missiiss1301
pozniej sie pochwal co kupliscie:-)
tabasia gratuluje synka
owlrene glowa do gory bedze ok nie potrzebnie sie denerwujesz .
a ja przezylam ten test na cukier i nie bylo takie zle moj napoj smakowal jak sok z czerwonego winogrona tylko troszke slodszy
siedzialam tam 2.5 godziny i juz padalam ale przezylam .
Polazilam troszke po sklepach ale nic nie bylo jedno co widzialam to fajny golf w H&M ale gruby welniany i wygladalam jak slonica jestem taka gruba .(( nic nie pasuje bo wszystko co mi sie podoba za male
Ugotowalam zupe buraczkowa i juz 3 miseczki zjadlam a placze ze gruba
moja kumpela z pracy jest w 17 tc i prawie nic nie przytyla i ma taki malutki szpiczasty brzusio bedzie syn a ja przy niej jak slon az wstyd ,ale co zrobic jak w brzuchu burczy i dziecko jesc chce ?
Ide polezakowac
owlrene glowa do gory bedze ok nie potrzebnie sie denerwujesz .
a ja przezylam ten test na cukier i nie bylo takie zle moj napoj smakowal jak sok z czerwonego winogrona tylko troszke slodszy
siedzialam tam 2.5 godziny i juz padalam ale przezylam .
Polazilam troszke po sklepach ale nic nie bylo jedno co widzialam to fajny golf w H&M ale gruby welniany i wygladalam jak slonica jestem taka gruba .(( nic nie pasuje bo wszystko co mi sie podoba za male
Ugotowalam zupe buraczkowa i juz 3 miseczki zjadlam a placze ze gruba
moja kumpela z pracy jest w 17 tc i prawie nic nie przytyla i ma taki malutki szpiczasty brzusio bedzie syn a ja przy niej jak slon az wstyd ,ale co zrobic jak w brzuchu burczy i dziecko jesc chce ?
Ide polezakowac
reklama
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Mississ to ciesze sie, ze juz sie uspokoilas ;-) Ale wez pod uwage, ze to pierwsza ciaza wiec masz tez prawo panikowac. Ale nie za duzo ;-)
Mi temat wozka niestety spedza sen z powiek... Szukam i szukam i ciagle zmieniam... Echhh
Mi temat wozka niestety spedza sen z powiek... Szukam i szukam i ciagle zmieniam... Echhh