reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Gratuluje chłopca, dla Tabasi i dziewczynki dla moni.
Współczuje tym, co się nie dowiedziały.
A ja dziś jakoś miałam doła, płakać mi się chciało o byle co. Teraz juz w sumie lepiej, może to przez tą pogodę...

reklama
uffff, zrobiąm włąśnie liste najpotrzebniejszych rzeczy, o matko ile tego:szok:musimy zacząć już coś kupować, bo się kasowo nie wyrobimy ze wszystkim...dzis jade z M na zakupy wieczorem i może coś fajnego wychaczę:-)
znalazłam fajną (tak mi się wydaje )firmę z wózkami i nie drogą:-):
www.bebetto.pl/

tabasia bo ja chyba osiol jestem jak nie wiem... ale zadzwonilam do gina i powiedzial ze czasem moze tak byc tak jak marti pisala... boze ale ja jestem głąb przeciez tydzien temu sama sie o to mojego gina pytalam....:sorry: chyba mi na mózg siada ta ciąża... jestem przewrazliwiona i az mi wstyd ze tak panikuje... co sie ze mna dzieje ehhh:no:

sama bym poszla na zakupy duze dla dzidzia ale kurka wyjazd mamy w piatek do kielc i do 3-ego zostajemy takze musielismy odlozyc... ale po dziesiatym biore swojego za chabety i idziemy lowic zdobycze :-)

owlrene nie martw się usg:-):-) wszystko będzie ok.:tak: ja też w czwartek wkońcu mam usg:-) oczywiście teraz się nie stresuję, ale jak już będę w drodze to zacznę panikować i się bać czy wszystko z dzidzią jest w porządku:sorry:

tabasia gratuluje synka :)
owlrene glowa do gory bedze ok nie potrzebnie sie denerwujesz .
a ja przezylam ten test na cukier i nie bylo takie zle moj napoj smakowal jak sok z czerwonego winogrona tylko troszke slodszy :)
siedzialam tam 2.5 godziny i juz padalam ale przezylam .

Polazilam troszke po sklepach ale nic nie bylo jedno co widzialam to fajny golf w H&M ale gruby welniany i wygladalam jak slonica :( jestem taka gruba .(( nic nie pasuje bo wszystko co mi sie podoba za male :(

Ugotowalam zupe buraczkowa i juz 3 miseczki zjadlam a placze ze gruba :-D
moja kumpela z pracy jest w 17 tc i prawie nic nie przytyla i ma taki malutki szpiczasty brzusio bedzie syn :) a ja przy niej jak slon :( az wstyd ,ale co zrobic jak w brzuchu burczy i dziecko jesc chce ?

Ide polezakowac :)

reklama
Mississ to ciesze sie, ze juz sie uspokoilas ;-) Ale wez pod uwage, ze to pierwsza ciaza wiec masz tez prawo panikowac. Ale nie za duzo ;-)
Mi temat wozka niestety spedza sen z powiek... Szukam i szukam i ciagle zmieniam... Echhh :eek:

Do góry