reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

I juz jestesmy i po wszystkim :)
chlop jak ma tylko troche goraczki to juz umiera ;-D
ale się uśmiałam :-D:-D:-D
dobrze, że to tylko grypa żołądkowa, uważaj na siebie byś się nie "poczęstowała" wirusem :tak:
super, że wuzio Ci się podoba, tym bardziej nie będziesz mogła się doczekać marca :-),
"na sucho" możesz nim ćwiczyć po mieszkaniu zakręty :-D:-D

wiolonczela42
koniecznie odpocznij po takiej akcji :baffled:, na pewno wszystko będzie dobrze :tak:
milutkie buziaki dla Ciebie i brzuszka

reklama
cześć dziewczyny,piszę od mojej babci z domu, nie mogłam się powstrzymać, żeby nie zajrzeć na forum :)no i widzę, że dzieje się i to dużo!MAG bardzo współczuję, trzymaj się Kochana!EFFA najważniejsze, że się Tobą dobrze zajęli, bardzo pocieszająca jest postawa szpitala!KAMIKAA faceci, jak dzieci ;) ale oczywiście grypa żołądkowa to nie przelewki! kup mi 7upa, rozgazuj i niech pije- to woda z glukozą przeciwdziałająca odwodnieniu :)a co do mnie... weekend okropnie zabiagany, jutro wyjazd i jeszcze zaraz spotykamy się ze znajomymi :)przed chwilką wróciłam z usg4d i powiem Wam, rewelacja!! :Dpotwierdziła się dziewczynka :) jest starsza o ponad tydzień- nowy termin to 12 marca ;) pożyjemy, zobaczymy, heheh ;)laseczka z tej mojej córki- ma bardzo długie nogi i jest szczupła ;P muszę ją trochę podtuczyć ;)wszystko w porządku, narządy ok, żadnych wad i ogólnie rozwija się książkowo :)długość z nóżkami- około 25cm, od głowy do pupci- 14,5cm.waga 226 gram :)do zobaczenia jutro mam nadzieję! :)

ale mi się dziwnie napisało, bez żadnych przerw ?? KAMIKAA- ja po ostatniej akcji z grypką żołądkową schudłam 2 kilo i była odwodniona, więc jak Cię złapie, to pij na umór!!! :)

ionka ciesze sie ze z dzidzia wszystko ok :) to najwazniejsze ja czekam do czwartku .

moniazuber wozek stoi w pokoju mam go przed oczami i patrze co chwile :) jak zaczarowana :)

M mimo choroby (takiiiiiii byl przecierz chory) wrrrrrrrr mowi ze mam go zlozyc i on go do gory wyniesie :(( nie chce ma byc tutaj jeszcze chociarz troche .

Wiecie co jak bylam mala i cos nowego doszalam to zasze z tym spalam taka miala radoche ,wtergnelam to cos do lozka i tak zasypialam :-D i od dzisiaj chyba wrocila faza z dziecinstwa tak mi sie podoba ze nie chce sie z nim rozstac :-D

Kiedys dostalam wozek dla lalki :) ach jak go kochalam i teraz tak samo kocham ten :-D
Jakis dziwny przypadek jestem chyba :-D

Z tymi chlopami to juz tak jest moj nie inny.
Gdy bylam 2 miesiace po porodzie u nas szpital dzieci zapalenie oskrzeli my z mezem tez chorzy.No i oczywiscie ktos musial dbac o ta czerede do apteki i po zakupy latac,nie nikt inny tylko mamusia chodz po cesarce i z taka sama choroba,bo bidny tatus nie mogl glowki z poduszki podniesc,bo umieral .

Bozia wiedziala co robi gdy ciaze na kobiety zeslala nie na faceta:-D:-D:-D

ionka ciesze sie ze z dzidzia wszystko ok :) to najwazniejsze ja czekam do czwartku .

moniazuber wozek stoi w pokoju mam go przed oczami i patrze co chwile :) jak zaczarowana :)

M mimo choroby (takiiiiiii byl przecierz chory) wrrrrrrrr mowi ze mam go zlozyc i on go do gory wyniesie :(( nie chce ma byc tutaj jeszcze chociarz troche .

Wiecie co jak bylam mala i cos nowego doszalam to zasze z tym spalam taka miala radoche ,wtergnelam to cos do lozka i tak zasypialam :-D i od dzisiaj chyba wrocila faza z dziecinstwa tak mi sie podoba ze nie chce sie z nim rozstac :-D

Kiedys dostalam wozek dla lalki :) ach jak go kochalam i teraz tak samo kocham ten :-D
Jakis dziwny przypadek jestem chyba :-D

Kamilka tylko tu troszke ciezko bedzie chyba ze masz tak duze lozko.Bo ten wozek chyba sporych rozmiarow,no ale maz chory to pewnie wozek sie zmiesci na jego miejsce.

owlrene swieta racja poumierali by jak by im rodzic przyszlo .
Moj spi i jeczy " jak mi zle " i niedobrze " ach powoli mi dziala na nerwy bo wiem ze wyolbrzymia a ja nie mam sily uslugiwac spoko podam co trzeba ale bez przesady :)

owlrene my czekamy na nowa sypialnie i jak narazie mamy tylko 2 materace pozyczone :) i dzisiaj mamy spac osobno :) odjadem swoim materacem i po srodku bedzie wozio :-D zlapie go za kolo :-D i milych snow :-D

reklama
Wiesz moj ostatnio tez wieczorem jakies mdlosci dostal no i oczywiscie padl na lozko bo umiera i kreci mu sie w glowie i ze zaraz zeslabnie,a ja juz od kilku tyg nie rozstaje sie z butelksa wody i posnym chlebem do zucia bo nawet maluchy do szkoly ciezko mi dowiesc to stwierdzil ze to normalne w ciazy:-D:-D
No jakby wymioty w ciazy a zwykle sie roznily czyms od siebie
Normalnie paranoja.

Do góry