blueberry77
Podwójna Marcówka :)
:-d:-d:-dale się zgrali nasi synowie dzisiaj blueberry77:-d:-d:-d mój też znowu śpi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-d:-d:-dale się zgrali nasi synowie dzisiaj blueberry77:-d:-d:-d mój też znowu śpi
Oj ciężki dzień dzisiaj- gorąco!!!
Mała dopiero teraz przysnęła. Nie spała od 7.15 Najwyraźniej tak ją te temperatury męczą , że i snu nie ma. No ale może troszkę pośpi. Jesteśmy na podwórku w cieniu i z moskitierą więc ani słoneczko ani komary nie przeszkadzają.
Ja tylko piersią karmię niczym nie dopajam- ani wodą ani herbatkami. Czasem myślę żeby coś dać do picia bo jak gdzieś wyjść to wygodniej butlę podać tak do popicia. Nasza pediatra za to bardzo przeciwna dopajaniu:-(. Mówi że jak nawet 50 stopni to tylko pierś wystarczy tylko mam więcej pić.A jak wy robicie ( dziewczyny które piersią karmią) przepajacie dzieciaczki?
Coś w tym musi być, mój po kąpieli śpi fantastycznie:-) Dzisiaj nie mamy problemów ze spaniem, ale może kiedyś wykorzystam Twój pomysł.Cześć a ja znalazłam sposób na mojego szkraba. Dziś znowu zapowiadał się dzień bez drzemek więc wpadłam na pomysł schłodzenia maluch w wodzie i pomogło śpi od godziny
Oj ciężki dzień dzisiaj- gorąco!!!
Mała dopiero teraz przysnęła. Nie spała od 7.15 Najwyraźniej tak ją te temperatury męczą , że i snu nie ma. No ale może troszkę pośpi. Jesteśmy na podwórku w cieniu i z moskitierą więc ani słoneczko ani komary nie przeszkadzają.
Ja tylko piersią karmię niczym nie dopajam- ani wodą ani herbatkami. Czasem myślę żeby coś dać do picia bo jak gdzieś wyjść to wygodniej butlę podać tak do popicia. Nasza pediatra za to bardzo przeciwna dopajaniu:-(. Mówi że jak nawet 50 stopni to tylko pierś wystarczy tylko mam więcej pić.A jak wy robicie ( dziewczyny które piersią karmią) przepajacie dzieciaczki?