reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Nikulek sobie ucikna krótkie drzemki na szczęscie nie marudzi...dzis go włoże troche do baseniku może mu się lepiej zrobi i się ożywi..ja na spacer idę o 18 dopiero...
jutro mam szkołe i sesja a tak mi sie nie chce..
na dodatek w zeszły weekend miałam egzamin o ktorym zapomnialam (!!) i mam poprawke eh..zachciało mi sie jezdzic i szukac sali na wesele ;P

reklama
heloł :)
u nas odpukać lepiej, nastrój małej doskonały :) teraz lezy w bujaku i do mnie gada :) ale wczoraj było masakrycznie, mój nawet stwierdził, że mała ma humor gorszy niż ja zaraz po porodzie, hehe, kobietka mała, musi czasem pomarudzić ;)
wczoraj pierwszy raz dałam do picia herbatkę malinową z dziką różą :)
a jutro pierwsza marchewka :D ciekawe jak bedzie :)
do potem!

Hej!
U nas dzisiaj lepiej niz wczoraj, Mała chociaz chce jesc, bo wczoraj strasznie marudzila. Dzisiaj to jak ja karmie to klade na brzuch i reke pieluche, zeby sie do mnie nie przyklejala, bo widze, ze ja to drazni.

Dobrze, ze jest forum:-) dronka wlasnie dzieki Tobie, kupolam ten preparat na komary i oczywiscie kilka innych rzecz od tego samego sprzedawcy na allegro:-D

blueberry moja Basia spi tak samo i tez w poprzek ale w druga strone:-)

candy moje malenstwo jest chyba najmniejsze, bo przybiera okolo 700 gramow na miesiac, wiec jak czasami czytam o innych dzieciaczkach ze juz maja po 7 kg to sobie mysle ze moja Basia do takiej wagi dobrnie za kilka miesiecy. Ale dobiera w normie, dobrze sie rozwija, taka jej uroda:tak:

my tez na spacer dopiero o 17

a dzisiaj chyba bezsenna nocka, bo jutro chrzciny i trzeba troche przygotowac.

milego dnia

mój młody to prawie podwoił swoją wagę urodzeniową... pediatra powiedziała że podwojoną wagę dzieci powinny osiągnąć w 6miesiącu hihihi... ale jakoś sie tym nie przejmuję bo Mikulec wcale nie wygląda na grubego :-D:-D:-D

Tak piszecie że przez te upały wasze dzieci jeść nie chcą...:szok: ... Widzę ze Mikiemu też upał doskwiera...ale jak to mówi mój J... "Mikołaj cyca nawet pod wodą nie odmówi" hihihi:-D:-D:-D za to ma problemu z zaśnięciem w taką pogode :sorry2:

a moj jak zasnąl o 11 tak obudzil sie godzinke temu,pogadal do siebie,nawet do niego nie podchodzilam i dalej spi.Ja tez strasznie senna jestem wlasnie kawke wypilam.Oczy mi sie same zamykają.

za to moj tylko jedna drzemke mial:-(

na dodatek straaaasznie marudny:-(

czy jak dziecku ida zeby to chce byc wiecej przy piersi?? bo on chyba chce non stop

reklama
Do góry