reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

u Was gorąco, a u mnie wieje i pochmurno. ma byc niby 20 stopni, ale cienko to widzę. musimy dziś w końcu iść na to oficjalne ważenie, mam nadzieję, że się nie rozpada.
moja dalej w skoku. normalnie nie wie, czego chce, marudzi, nie chce zostawać sama nawet na minutę, boi sie wszystkiego, az mi jej szkoda :( mam nadzieję, że szybko minie.
no i widzę dziś na policzku zrobiła sie taka sucha czerwona plamka, ma gdzieś 1cm średnicy, no nie wiem, iśc do lekarza?? posmarowałam kremem Oilatum...

Do lekarza z jedną plamką? nie panikuj.Moze ja mucha ugryzla albo coś.

reklama
W PL szczepia na 2 i 3 miesiace? A potem?
U nas 2, 4, 6, a pozniej juz nie pamietam :-D
No i musze jeszcze na gruzlice go zaszczepic, bo w szpitalu tutaj dostal tylko wit. K. Ale musi byc jakas przerwa miedzy rota. A teraz za miesiac bedzie bral druga dawke.
No i nie polecimy wczesniej, bo przeciez szczepienie nam wypada :dry:

dziewczyny zastanawiam sie .. bo chcialabym od 4 miesiaca zaczac powoli wprowadzac jakies deserki i dania ze sloiczka. Tylko karmie piersia. Powiedzcie kiedy to robic? pomiedzy karmieniami podaje picie, wode albo herbatke. No i nie zabardzo wiem, kiedy podawac dania.

rano mleczko potem tez, na obiadek na poczatek lyzeczka i potym mleko itd itd...potem zastpaisz popoludniowe mleko obiadkiem
boze co za upał!!!!
mlody dzis spokojny
uffff
dziewczyny co podaja Bebiko napiszcie jak z kupkami bo kupiłam na sprobe dla małego chce zobaczyc czy bedzie mu lepiej z tymi kupami...ja nie wiem 80% karmie cycem i jeszcze ma problem co bedzie jak bedzie total butla
pocieczcie mnie ze te problemy mina bo ja od 3 tyg od 5 mam jazde z jego brzusiem

reklama
Do góry