reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

nie przybiera lub przybiera za mało albo po oproznieniu dwoch cycow drze sie o wiecej...tak mi sie wydaje:confused2:
zgadzam sie.

wama ja tez mialamstraszne nawały noca az koldra nie raz mokra byla pomimo 2 pileuch pod koszulka ale teraz wszystko sie ynormowalo cyce jakby wiedza ze maly wtedy mniej potrzebuje;p;p;p

reklama
pokarm niby jest bo leci i ona je i zasypia przy cycu to ja budze zeby dalej ciagla i tak z 45 do goziny trwa nasze karmienie cycami :) a potem przerwa i nieraz w dzien butli nie trzeba tylko z wieczora bo jakas glodna jest wiecej i w nocy tylko cyc a potem z rana zas dodatkowo butla :tak:ale mi to mleko nie daje spokoju :eek:zapytam pediatry zadzwonie w poniedzialek

reklama
Do góry