reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
no nadeszła wreszcie pora na moją reaktywacje:) jestem na forum od początku, ale od dawna podczytywałam Was z ukrycia... a mója mała uparta córcia już 2 dni się spóźnia i zero objawów porodu, mój gin uparcie twierdził, że do końca lutego się wypakuje...

witaj wsród przenoszonych :-D u mnie też już 2 dni się spóźnia uparciuch :-D:-D:-D

bulina witaj :) dziewczynki z marca sa jakies uparte :) nie spiesza sie na ta strone.

hmmm może i ja noszę córcię...bo w sumie gin na 100% nie stwierdził ze to chłopiec :dry:

Czarnuszka- no dziwni Twoi teście... ale może boją się, że zarazki przywleką do małego? ;)

biedna Madzia... straszne, co muszą rodzice przeżywać, kiedy ich malutkie dzicko jest operowane :( ale na pewno wszystko bedzie dobrze! trzymam kciuki!

moja Myszka budzi się znów na żarełko... za pół godziny ma jeść... znowu cały dzień przespała, co to w nocy bedzie :0 ;)
próbowałam ją trzymać obudzoną, to mi bezczelnie zasypiała ;P

mysz a no niezbyt się sprawdza nie czuję sie w tej roli :( ja wszytko dosłownie sama , ale te noce nie przespane najgorsze strasznie wyczerpują ..

oj uparta uparta ta moja Natalka, ale jakieś dziwne przeczucie mam, że to jutro, ale tak sobie gdybam tylko :tak: Po za tym córeczka bardzo dziwnie spokojnie się porusza, delikatnie, może cisza przed burzą? Oby :tak:

candy - no to nieciekawie.. .zwlaszcza ze domyslam sie ze mieszkacie osobno...

bulina - witaj :-)

Ide sie polozyc. Nie licze jzu na nic...
ALE ccaroline sie wieczorem cos nie odzywa - czyzby COS to znaczylo?????? :-)

reklama
Cześc dziewuszki, wybaczcie ze tak późno sie odzywam ale dzisiaj rano próbowałam i oczywiście akurat net zaczął szwankować. Więc przez cały dzień bylam odcieta od świata.
Wyszlismy z Wiktorkiem w czwartek wieczorem i czujemy sie supcio:) Ale pierwsza noc była makabryczna, zero snu, no....może z godzinę ale dzielone na parę transz:)
Jutro sie odezwe konkretnie bo starsza córa jeszcze nie śpi i molestuje o przeczytanie ksiązi więc spadam.
Buxziaki i gratki dla wszytskich rozpakowanych:)

Do góry