wiolonczela42
Fanka BB :)
tez mam gryczano- kokosowy na wózek czekam kupilismy mutsy uzywany , dziewczyny co z Candy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ccaroline pochwal się przepisem na blok czekoladowy;-)
no dokładnie, im bliżej porodu tym większy spokój...bardziej się denerwowałam tym faktem na początku ciąży niż teraz...chociaż jak się zacznie jeszcze mogę spanikować......a może inaczej...teraz się bardziej denerwuje i niecierpliwie, że jeszcze nie teraz
dzięki. czekam do jutra. jesli sam nic jutro o tym nie wspomni to nie bede sie już bawic z nim. chociaż wiem jakie to beda wielkie pretensje, że jest pomijany w decyzjach i w ogole zacznie mi na złość robić z różnymi rzeczami... problem w tym ze on zarabia na nas. daje mi pieniadze na jedzenie i tyle. nie miałabym nawet z czego zapłacic za łóżeczko. ale czekam do jutra. inaczej pożyczam pieniądze od mamy chociaż powtarzał mi tysiac razy zebym tego nigdy nie robiła tylko jak potrzebuje na coś to on mi da, mam tylko powiedzieć...
jej jaka tu cisza...aż głupio
a takie pytanie: jakie materace macie do łóżeczek?
Hej dziewczyny
Nie odzywam się, bo tydz. temu zalałam laptopa herbata i nie działa mi klawiatura - operuje jedynie myszką
Nawet nie wiecie jak ciężko czytać was a nie moc odpisać
Wszystkim rozpakowanym składam wielkie gratulacje i Karolinko również wszystkiego naj naj :-)
My ciągle 2w1 i nic niewskazuje, że coś sie szykuje, ale wszystko już czeka na nasza Księżniczkę – wkońcu remont skończony
buziaki
co do stopek i raczek -> TAK! i drazni mnie to bardzo, bo mam wrazenie ze mu ciagle zimno...witajcie ale sie za wami stęskniłam ja na momenta bo właśnie wróciłam do domu i mam pytanie nie wiem co robić myślicie że karmienie piersią co 3 godziny przez 5 min wystarczy ???zaznaczam że mam dużo pokarmu
a i napiszcie czy wasze dzieciaczki też mają zimne rączki i stópki?? martwię się
Ojej, ale już naprawione? heheh....ulga już po remoncie?
Na początku różnie bywa z karmieniem a i łaknienie u maluszka jest zachwiane,,,obserwuj małego. Powinno być dobrze!witajcie ale sie za wami stęskniłam ja na momenta bo właśnie wróciłam do domu i mam pytanie nie wiem co robić myślicie że karmienie piersią co 3 godziny przez 5 min wystarczy ???zaznaczam że mam dużo pokarmu
a i napiszcie czy wasze dzieciaczki też mają zimne rączki i stópki?? martwię się
Nie źle!!tylko ja wlasnie mam wkladki. I przez wkladki nawet mi przecieka