reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ccaroline pochwal się przepisem na blok czekoladowy;-)
no dokładnie, im bliżej porodu tym większy spokój...bardziej się denerwowałam tym faktem na początku ciąży niż teraz...chociaż jak się zacznie jeszcze mogę spanikować:-D......a może inaczej...teraz się bardziej denerwuje i niecierpliwie, że jeszcze nie teraz :-D

Dodałam przepis na odpowiedni wątek :)

Hej dziewczyny:-D

Nie odzywam się, bo tydz. temu zalałam laptopa herbata i nie działa mi klawiatura - operuje jedynie myszką:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nawet nie wiecie jak ciężko czytwas a nie moc odpis:angry::angry::angry:

Wszystkim rozpakowanym składam wielkie gratulacje i Karolinko również wszystkiego naj naj :-)
My ciągle 2w1 i nic niewskazuje, że coś sie szykuje, ale wszystko już czeka na nasza Księżniczkę – wkońcu remont skończony:cool2:

buziaki

dzięki. czekam do jutra. jesli sam nic jutro o tym nie wspomni to nie bede sie już bawic z nim. chociaż wiem jakie to beda wielkie pretensje, że jest pomijany w decyzjach i w ogole zacznie mi na złość robić z różnymi rzeczami... problem w tym ze on zarabia na nas. daje mi pieniadze na jedzenie i tyle. nie miałabym nawet z czego zapłacic za łóżeczko. ale czekam do jutra. inaczej pożyczam pieniądze od mamy chociaż powtarzał mi tysiac razy zebym tego nigdy nie robiła tylko jak potrzebuje na coś to on mi da, mam tylko powiedzieć...

jej jaka tu cisza...aż głupio :D :D :D
a takie pytanie: jakie materace macie do łóżeczek?

Bez sensu...sam się pomija w tych decyzjach....pogadaj, że jak się nie zdecyduje sama będziesz musiała to załatwić, bo przecież łóżeczko musi się wywietrzyć itd. Może w końcu do niego dotrze:dry:
ja też mam gryczano - kokosowy:tak:

Hej dziewczyny:-D

Nie odzywam się, bo tydz. temu zalałam laptopa herbata i nie działa mi klawiatura - operuje jedynie myszką:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nawet nie wiecie jak ciężko czytwas a nie moc odpis:angry::angry::angry:

Wszystkim rozpakowanym składam wielkie gratulacje i Karolinko również wszystkiego naj naj :-)
My ciągle 2w1 i nic niewskazuje, że coś sie szykuje, ale wszystko już czeka na nasza Księżniczkę – wkońcu remont skończony:cool2:

buziaki

Ojej, ale już naprawione? heheh....ulga już po remoncie?

witajcie ale sie za wami stęskniłam:tak: ja na momenta bo właśnie wróciłam do domu i mam pytanie nie wiem co robić myślicie że karmienie piersią co 3 godziny przez 5 min wystarczy ???:confused:zaznaczam że mam dużo pokarmu

a i napiszcie czy wasze dzieciaczki też mają zimne rączki i stópki?? martwię się:(
co do stopek i raczek -> TAK! i drazni mnie to bardzo, bo mam wrazenie ze mu ciagle zimno...

widocznie synek tyle potrzebuje :-)

reklama
witajcie ale sie za wami stęskniłam:tak: ja na momenta bo właśnie wróciłam do domu i mam pytanie nie wiem co robić myślicie że karmienie piersią co 3 godziny przez 5 min wystarczy ???:confused:zaznaczam że mam dużo pokarmu

a i napiszcie czy wasze dzieciaczki też mają zimne rączki i stópki?? martwię się:(
Na początku różnie bywa z karmieniem a i łaknienie u maluszka jest zachwiane,,,obserwuj małego. Powinno być dobrze!
Moja malizna rąsie i nożyny ma też zimne, ale ważny jest ciepły kark i brzuszek!

tylko ja wlasnie mam wkladki. I przez wkladki nawet mi przecieka :-D
Nie źle!!:-D

Do góry