reklama
peperka
Fanka BB :)
na filmie u zawitkowskiego bylo, ze jak dziecko nie lubi kapieli to mozna sprobowac do wanienki wlozyc w pieluszce lub reczniku zawiniete, jak juz sie zmoczy to ten recznik zabrac. nie wiem czy to pomoze
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
to chyba jak każda, szpital nic przyjemnego
ja tez zalałam klawiaturke od lapka winem i niestety cała do wymianki pomimo natychmiastowego suszenia.
klawiaturka wirtualna to dobra opcja tylko meczaca ale na pewno mniej niz wklejanie zdan ;-) dronka spróbuj
ale za mna słodkie łazi...
ja tez zalałam klawiaturke od lapka winem i niestety cała do wymianki pomimo natychmiastowego suszenia.
klawiaturka wirtualna to dobra opcja tylko meczaca ale na pewno mniej niz wklejanie zdan ;-) dronka spróbuj
ale za mna słodkie łazi...
sylviontko
mcgosia, ja też się sama strzygę a i włoski w tej ciazy są w super kondycji, ale kumpela mnie "poieszyła", bo powiedziała, że po porodzie znowu będą wypadać
Widzę, że my się twardo trzymamy
Dzisiaj pojezdzilismy po cholernych dziurskach także myślałam, że urodzę, tak małego wytrzęsło, a tu cisza...
Przypuszczam, że mój kurczak to chyba na święta się wykluje, ech...
Dzisiaj pojezdzilismy po cholernych dziurskach także myślałam, że urodzę, tak małego wytrzęsło, a tu cisza...
kingusia1991
liczę skurcze...
czop śluzowy mi odchodzi właśnie
od 2 w nocy się zaczęło ...
więc nie ma odwrotu
trzymajcie kciuki!
czop śluzowy mi odchodzi właśnie
od 2 w nocy się zaczęło ...
więc nie ma odwrotu
trzymajcie kciuki!
mcgosia, ja też się sama strzygę a i włoski w tej ciazy są w super kondycji, ale kumpela mnie "poieszyła", bo powiedziała, że po porodzie znowu będą wypadać
no mi te witaminy pomogły na włosy co lekarz mi przepisał...na początku ciaży to włosy garsciami mi wypadały...mam nadzieję że Twoja kolezanka się myli i wcale nie pogorszy sie stan moich herów
jak dziś moja mama zadzwoniła i zapytała kiedy rodzę (po raz n-ty) to jej powiedziałam że na Święta zniosę - jak kura jajko
sylviontko
no mi te witaminy pomogły na włosy co lekarz mi przepisał...na początku ciaży to włosy garsciami mi wypadały...mam nadzieję że Twoja kolezanka się myli i wcale nie pogorszy sie stan moich herów
jak dziś moja mama zadzwoniła i zapytała kiedy rodzę (po raz n-ty) to jej powiedziałam że na Święta zniosę - jak kura jajko
Też mam nadzieję,że nie będą wylatywały garściami, bo takie ładne i grubiutkie się zrobiły.
Do mnie to całe szczęście, nie wydzwaniają non stop, bo chyba bym jajko zniosła
Y
yra245
Gość
Też mam nadzieję,że nie będą wylatywały garściami, bo takie ładne i grubiutkie się zrobiły.
Do mnie to całe szczęście, nie wydzwaniają non stop, bo chyba bym jajko zniosła
no jest to leczące, ciągle a jak się czujesz itp. ja pierd......................... można zwariować
reklama
sylviontko
Za to mój często mnie wkurza, bo kilka razy na dzień pyta się, czy rodzimy...ech...